onsdag 27 februari 2008

Matutmaning


Här är mitt altered projekt i scrapträskets matutmaning. Jag blev väldigt nöjd även med denna och jag vann :-D Tjohooo så roligt :-)

Nu gäller det bara att göra massor av veckomatsedlar att sätta däri. Förutom helt vanliga veckor, så ska det finnas superbilliga veckor för de tillfällen man får oväntade utgifter och Mycket enkla veckor om det skulle vara så att man blir sjuk och inte har nån ork att laga mat över huvudtaget igentligen.


Så har ni några superenkla måltider, eller några superbilliga så skriv gärna ner era tips här :-)

Tack för titten!

fredag 22 februari 2008

Snabbscrap


Jag fick ett ryck och scrappade ihop en Lo i rosa med lite andra kriterier som journaling på en tag osv till en utmaning. Jag Det var första gången jag provade på att använda mina jättestora hjärtan.

Jag blev mycket nöjd med denna Lo, Ävne om det rosa filtbandet råkade hamna lite snett i brådskan :)

(Och jag vann)

onsdag 20 februari 2008

Nu har jag scrappat igen!Nu har jag scrappat igen. Kände mig tvungen att börja med nåt lite annorlunda för att överhuvudtaget komma igång igen. Detta är ett tagalbum som inte är klart ännu, det skall vara en gåva till min väninna och hennes dotter som är "pompis" med min. Ska fortsätta när jag får tag i kort.
Har även försökt att rensa upp lite bland mina scrapsaker som står i diverse lådor och då provade jag att altra en glasburk till mina brads. Inte så snyggt kanske men det är funktionellt.


Provade att göra en lo i ett annat format då jag tycker det ser så fint ut med alla avlånga Lo´s. Då jag inte vet hur måtten ska vara så hittade jag på eget. Försökte mig även på lite lager på lager...Det handlar hur som haver om min dotters favoritsysselsättning sommars 2007.

Det har ju gjort många minnesboxar osv som andra gjort så snygga. Gjorde om en liten skokartong till en blomask där jag ska förvara mina blommor. En liten enklare sak, men jag är rätt så nöjd med den.Så var det ju det där med rökningen då. Det är ju nu 1 ½ månad sedan jag slutade puffa. Trots att jag inte äter mer utan snarare har bytt ut lite av godsakerna till nyttigheter istället så kommer viktökningen som ett brev på posten.
Fick panik och började träna och för dagbok på vad jag gör och mäter både mage, midja och stuss en gång i veckan.
I detta lilla minialbum av ett enda 12*12 cardstock så samlar jag resultaten. På en tag står på ena sidan hur mycket träning som hunnits med och på andra sidan lite andra tankar. På andra sidan av uppslaget så finns resultaten, vikt, midjemått, magmått och stussmått.
Har döpt den till 8 veckors måndag, då det är på måndagar sammanställningarna och mätningarna görs.Detta är vad jag fått ihop den senaste tiden. Ge gärna kritik både positiv och negativ.
Och tack, för att du orkade hela vägen ner hit :D

söndag 10 februari 2008

Pif-utlottning dragning

Dragningen i pif-utlottning gick just av stapeln.
Min son Oliver drog två vinnare och på den första lappen stod det IDDEGIRL och på den andra stod det JENNIFER.

Grattis tjejer, maila mig era adresser så kommer priserna vartefter. Nu är det er tur att göra en pifutlottning.

måndag 4 februari 2008

Korttävling avgjord!Vinnare Blev Mazzy, med sitt kanonfina kort med hjärtballongen inuti :-D
2:a blev Mysanpysan
och 3:a Jennifer.

Maila mig era adresser så kommer vinsterna per post :-)

fredag 1 februari 2008

Pif-utlottning

Då var det dags för pifutlottning. Och jag drar två vinnare som får ett litet paket på posten, bland de som komenterat detta inlägg senast Lördag den 9:e februari. Lycka till!