onsdag 28 maj 2008

Sommarpresenter

Inte världens bästa bild så här i mörkret på kvällskvisten, men jag har just gjort färdigt 4st tändsticksaskar modell större som Samanthas förskolefröknar skall få i sommarpresent :-) Lade dem i varsitt cellofankuvert också och det blev himla piffigt.

Några av stämplarna

Här är några av stämplarna. Hade riktigt roligt i gårkväll när jag satt med mitt akvarellblock och målade :-) Lite som barna att sitta med målarboken :D

Nya stämplar :)...mer kort.

Bröllopskort med en av mina "gamla" stämplar. Det mönstrade rospappret som är som bakgrund är faktiskt en bit av den tapet som finns i min ena dotters rum :)

Tycker det är svårt med bröllopskort just. Tipsa mig gärna om var jag hittar inspiration till såna. Så har jag ju fått hem några av stämplarna som jag beställde från stämpelstudion. De transparenta från Penny Black bland annat. Det bidde då ett kort med de söta mössen :-)

Och då en liten närbild på 3-d effekten :)
Något nytt jag hittade och ville prova på att göra var blompinnekort. Fast här har jag satt fast dem på pennor så länge, bara för att visa. Kanonkort att sätta ner i en krukblomma. Även dessa har motiv från de transparenta Penny Blackstämplarna.

fredag 23 maj 2008

Dagens och gårdagens skörd av kort :)

Jag är såååå trött på att vara sjuk!
Har haft en mycket envis bondförkylning ett tag nu och den gör mig allmänt slö och irriterad och nästäppan hindrar mig från att sova gott på natten...tänk om det kunde gå över snart!

Det här kortet var lite svårt att göra för jag fastnade och fick liksom inte till det hela vägen känns det som. Det är i varje fall en stämpel som jag vann i en pif en gång, fast jag har målat dem lite starkare den här gången, ritat dit lite prickar på kinderna samt näsa och mun. Blev en väldans skillnad och jag blev genast förtjust i mina stämplar :) Här är en annan variant av denna lilla tjej, som jag ritat dit lite på. Anledningen till att det är glittrat runtomkring var att jag tappade ett limmat papper på, så jag var tvungen att trolla bort kladdet med något :D

Fick en gång av söta scrapmom denna vackra häst uppstämplad. Den har legat väldigt länge. Till slut så gick jag in på en hemsida där jag fick se stämpeln på riktigt, hur den var målad och gjorde likadant. Blev himla snyggt tycker jag själv...:-) (får man säga så utan att låta för ego?)

Ett annat kort jag har glömt visa var ett krya på dig kort med filuren.

torsdag 22 maj 2008

Titellösa kort

Det känns aldrig riktigt bra när man gör ett titellöst kort tycker jag. Det känns ofärdigt då det känns som nåt saknas. Förvisso är jag inte nöjd med stämpeln heller, det skulle ha varit något med starkare färger.Ytterligare ett kort lite annorlunda mot vad jag har gjort innan. Kände för att exprimentera lite och komma loss från det invanda :)
Två kort till har det blivit, det ovan tog över ett dygn att göra klart för det fick provas mycket med pappersval och blommor, medan kortet nedan gjordes på en halvtimme då det bara kändes som att "så här ska det va!"

söndag 18 maj 2008

Lite blandat pyssel...

En bild på några av mina kort invändigt då jag fått frågan hur jag gör på insidan. Anledningen till att jag började göra något på insidan över huvudtaget var att jag ett tag gjorde många marinblå kort. Det var då tvunget att vara nåt på insidan att skriva på.
Så, här är de flesta lika, men ungefär så här brukar det bli. Vanligt kollegieblockspapper som jag river i lagom storlek, en bård av matchande papper som använts på framsidan samt matchande blommor. Ibland bara en, ibland flera :) En handfull enkla stämpelkort som jag satt och pysslade ihop för ett tag sedan. Kommer snart att få hem roligare stämplar till det dock..för jag har beställt Penny Blacks "Every which way" och "Critter Party" :-) Såå glaaad!


Hittade även några bokmärken som inte blivit fotade ännu så de kommer här. De två sista har jag suttit och pillat ihop framför tv´n nu ikväll. Bokmärke nr 2 har jag liftat från någon annan som jag tyvärr inte minns vem det var.

Några små tändsticksaskar har det också blivit idag :-)

torsdag 15 maj 2008

Flaskettiketter

Jag ska bara......göra nåt litet till.......seeeen ska jag göra det jag måste nu igentligen. Känns det igen?
Två stycken flaskettiketter eller flaskkort eller vad man nu ska kalla dem, blev det i alla fall.

Nu får jag inte göra mer förrän jag ätit frukost och fyllt i lite papper ;-)

Fastnat i kortträsket :)

Jag har verkligen snöat in på att göra kort, det är ju så himla roligt. Skulle dock vilja ha mer stämplade motiv...får man göra swap med sånt?
Här är i alla fall kortet jag gjorde till min son när han fyllde 13 år i helgen. Filuren har jag fått i RAK av någon (tack snälla, har glömt av vem av er som skickade den)
Ett nytt kuvertkort har det blivit också. Utsidan på detta kortkuvert är det svarta med rosa döskallar. Tycker texten till papprets namn är så snygg, så jag använde även den på kortet :)


Ett kort som jag är mycket mindre nöjd med. Älskar igelkotten (har fått dem i Rak av rara Örnen en gång tack, tack :)


Har ju mina housemouse stämplar från stampabilities och här är ett partykort med en av dem.


Ett kort för att gratulera till den nya familjemedlemmen har det också blivit, med det söta blombiet.

I går kväll och nu på morgonen satt jag och pillade ihop ett kort till. Lite svårt dock då jag skulle behöva alla regnbågens färger på blommor och lite till. Av nån anledning är det alltid mina oranga färger som tar slut först. Det finns ju stansar, även om det inte alls blir lika bra.
måndag 12 maj 2008

Provat nåt nytt!


Kuvertkort! (Kan det stavas så?)

Fick en idé då jag var ute och surfade i cyberspace som jag bara var tvungen att prova.
Knepigt dock att få till mallarna i olika storlekar men trots min stora brist på tålamod så fick jag till tre storlekar. :)
Fler kort

Då har det blivit några nya kort igen :)
Provade denna gång att använda stora bokstäver som syrran stansat ut åt mig i sin cuttlebug...Tack, tack :)

Här provade jag att skriva med embossingpennan och embossa....hmm, vet inte vad jag tänkte mig men min handstil blev visst inte ett dugg snyggare :DEtt par örhängen

Blev lite pysselsugen en dag då solen sken och satt mig på verandan och tillverkade ett par enkla örhängen. Har tappat massor på smyckestillverkningen då jag det sista året mest hållt på och scrappa saker.

torsdag 1 maj 2008

Nya stämplar

Två nya kort med två av mina nya stämplar. Älskar verkligen brunnen men har lite svårt att komma på "rubriker" till den. Förslag?