torsdag 12 augusti 2010

En skrivbok i nytt fodral.

Borta bra, men hemma bäst :) Nyss hemkommen från en semestervecka med husvagnen och vädret har ju inte varit på vår sida den här gången. Vi beslöt efter några dagar i kristinehamn att åka vidare till Karlstad då det ska vara så solsäkert, men icke då....den visade sig en halvtimme första kvällen där och sedan var det bara regn. Inte så kul för barnen när man ligger på vackra bomstadbadens camping bara 30m från en underbar badstrand....

Innan vi åkte så gav jag en skrivbok ett nytt fodral :) något jag länge varit sugen på att prova, men det var inte så lätt som man kan tro, väldigt pilligt på sina ställen och helt täckt blev den visst inte. Men ändå helt klart snyggare än den svartröda som jag köpte :)


Websters page vackra papper och marinblå enfärgat tunnare papper har jag använt. Den enda dekorationen som fick vara med blev ett litet hänge som jag fäste på en brun blomma.
Insidan...har stansat ut en vit form av spellbinder med blå ram så man kan skriva tex sitt namn eller nåt.
Baksidan ... inte så mycket att säga om ;)

Nu när vi kommit hem så börjar löftena om solsken och värme komma igen och jag har ju semester till den 23:e augusti så visst är den lika välkommen än ;-)
Hoppas ni har en superskön sommar!
Elisabeth

tisdag 3 augusti 2010

Altrad visitkortsask och "så glad blir en fladdermus när man kliar den på ryggen" ;-)

Lite scrapinspiration infann sig faktiskt när jag hade städat av mitt skrivbord...inte mycket men det räckte för att få min visitkortsask lite snyggare :DInte mycket att säga om den, blommor och bling till dekoration...
...och framför allt ett snyggare papper :)
Står idag beredd på jobbet att skicka upp vindskivor till maken när jag hör honom börja prata med väldigt len röst "men titta vilken liten sötnos" osv =D...När han kommer ner får jag se vad han har hittat under en takpanna och visst ÄR den hur söt som helst :-D
Se bara på de små plirande ögonen :D nästan så man vill plocka bort skräpet i ansiktet på den...
Men det var ingen kelgris direkt...blev riktigt ilsken när Jörgen började klappa den på ryggen :) Efter att ha kommit överens om att den inte behövde följa med hem så skulle han lägga tillbaka den...då hade den visst fått nog och flög iväg ;-)


På tal om jobb så avslutar vi det som var bråttom med imorgon, sedan gör jag ett nytt försök med semester ;)
Hoppas vi alla kan få lite mera sol och värme de närmsta veckorna...om jag får önska så soligt och 25 grader varmt :)
Ha de så jättegott!
Elisabeth

söndag 1 augusti 2010

Två små blöjtårtor och pooluppdatering

Fick beställning på två små enklare blöjtårtor som jag har roat mig med att göra idag :) Den gröna innehåller en badgroda och "unge", en badsvamp som faktiskt är grönare än blå ;-), en dekornapp, en grön plastsked, en tjock gosig babypläd i klara färger och blöjor förstås.

Den blå innehåller en badnoshörning med "unge", en haklapp, blå frottetvättlapp, plastsked, dekornapp och en tunnare blå babyfilt.

Nu ska jag bara slå in dem i cellofan så är de klara för leverans :)

En liten uppdatering om poolbygget.
Maken har öst igen allt på utsidan samt satt fast trappen. Murat ett "sidostycke" där poolpump och sånt ska stå. Här har han precis gjort färdigt så han kan gjuta det översta stycket och det sysselsätter han sig med just nu :)


I fredags påbörjade jag mina sista tre semesterveckor och redan nu på måndag morgon så bryts den och jag får hoppa in och jobba igen...Svärfar fick en liten infarkt och kommer inte hem på några dagar. Tredje ambulansfärden på 5 veckor (Svärmor, maken och nu svärfar), så nu får det räcka tycker jag! Tack o lov mår ju samtliga skapligt idag.

Har även städat av mitt skrivbord och kanske, kanske så infinner det sig lite scraplust vartefter ;-) Det brukar göra det när man har städat av det ordentligt :D

Hoppas ni har det riktigt bra!
Elisabeth