söndag 20 mars 2011

Bokkort.

Har jag trillat dit igen tro?
Satt och surfade runt och hittade ytterligare en ny variant på kort. Eller om man ska kalla den för box kanske ;) Hade sån tur så jag till och med hittade en tutorial på den hos en superduktig scrappare...skit vilka underbara alster hon gör!
Och vad gör man inte...mina scrapsaker är ju för längesedan sålda, men det där notpappret har jag ju delar kvar av ännu ;-) Ett par cardstock också även om det är julfärger....jo, då börjar man slita sönder de få scrappade alster man har kvar i jakt på dekorationer ;-) Jag KAN ju bara inte skapa utan mina rosor :) Ett metall-löv från sykorgen, massa små pärlor och metalltråd från smyckestillverkningen ... och så ett litet vitt band från ett kasserat klädesplagg :DKanske läge att shoppa på sig nånting....
Saknar ju framför allt mönsterpapper när man får för sig att fixa till nåt...och bortsett från inkidos lilla ros uppstämplad (hittad i dotterns hörna) så har jag ju inga stämplar...
Insidan =)
Den var verkligen inte knepig att göra denna lilla bok, utan det gick rätt så snabbt.
En liten närbild på insidan också.
Titta gärna in hos duktiga Tina och inspireras av hennes underbara skapelser :-)
Önskar er en riktigt härlig söndag och vem vet ;-) Det kanske dyker upp nåt mer här vartefter :D
Elisabeth
lördag 12 mars 2011

Ett scrappat stjärnkort

Jag satt idag och surfade runt bland scrapbloggar i världen och hittade detta finurliga kort :-)

Jag som älskar olika vikningar var ju naturligtvis tvungen att prova med det lilla material jag hade kvar hemma ;-) Ni känner väl igen det gissar jag då det var det jag köpte då jag skulle scrappa lite juldekos i december...men det var lika kul för det ;-)

Öppnas förstås och inuti finns två rara änglar :)

Rosor naturligtvis, och lite annat smått och gott jag lyckades hitta bland resterna :)
I övrigt blir det inte mycket skapat när det gäller såna här små saker...istället har vi ägnat dagarna i februari och mars med låta min gamla handelsbod byta skepnad.
Det är nu istället ett litet gym. Ett litet rum med diverse träningsmaskiner, och det andra rummet med mattor på golvet och speglar på väggarna...ett pilates/yoga-rum ;-)
Elisabeth