onsdag 24 september 2008

Kort i pastellfärger

Dagens kort är i pastellfärger och med Sarah Kaystämpel. Måste bara köpa mig en bårdstans. Här har jag försökt mig på att göra en bård genom att stansa med en blommastans. Inget vidare direkt, men duger om man bestämt sig för att en bård SKA det bara vara ;-)
Har heller ingen hörnstans...gah...måste handla, så här har jag klippt hörnen för hand.
Även ramen runt det stämplade motivet är handklippt. Tror det skall finnas såna som är färdiga. För att försöka trolla bort den vita kanten (det blir ju inte direkt snyggt när man klipper) så har jag tagit en promarker i passande färg och målat kanterna med.
Tack för titten :-)!

7 kommentarer:

christina1972 sa...

Så fint det är!!! Mysiga färger som passar ihop. Gillar det verkligen!

Hem i vitt sa...

Åh, vilket otroligt sött kort, och stämpeln var ljuvlig!

Kram från Meli

Willea sa...

Åh, så fint!! Underbara färger och den stämpeln är ju så söt!

sari sa...

har du klippt hörnen för hand??!! WOW!! Du ska när jag försöker..*S* slutar med att jag har en ojämn kant preciiiis ovanför motivet..spelar ingen roll hur stort pappret är från början....*S* Underbar kort!

MalinL sa...

Men du har ju verkligen klarat det bra med det du har! Det är ett jättefint kort!! Men det underlättar en hel del att ha riktiga saker.. =o)

Anonym sa...

Va gulligt kortet blev. JAg har två hörnstansar men skulle vilja ha fler. En som bara rundar motivet. Sen har jag två som är en liten kant som jag sällan använder för dom är så hårda att stansa med. Det är inget hörn utan man kan göra lite snygga mönster i kanten på pappren.

Kickans_blogg sa...

Åh, jättesött kort!! :0) Kram Kicki