fredag 26 december 2008

Jag röjer :D

En del har organiserat kaos där de sitter och skapar, det har inte jag. Jag glömde bort det där med organserat och har bara kaos. Hittar ingenting och har ofta bara plats på skrivbordet för att göra ett litet kort.
Tänkte då försöka fixa lite ordning.

Har fått ihop en ganska stor samling med omonterade stämplar så jag började där med att stämpla upp motivet på A6-papper och sätta stämplarna i såna där fotoplastfickor i en pärm. Har suttit och sökt i olika scrapbutiker efter namnet på stämplarna och vad det är för märke.
Vanliga clearstamps hamnar där också fast i plastfickor.
Så röjde jag igenom röran och samlade alla band och spetsar som jag hittade och lade i en låda. Nu är frågan, vad gör jag med innehållet i denna låda. Det är ju oftast inga långa band jag har då jag mest köper en meter i taget.
Så hjälp mig nu! Kom med förslag på hur jag löser denna röriga låda.

4 kommentarer:

Kamilla sa...

ÅÅ vad duktig du är som röjer :D det ser ju hur bra ut som helst med din stämpelförvaring!!
Har dock inget smart att komma med vad gäller banden, hoppas du får nåt bra och användbart råd som jag också kan snålskutsa på ;) min hänger på väggen i pysselrummet och jag kommer aldrig ihåg att ta med dem på träffar :(

lillis70 sa...

Det är nog bara att den rosa BIAn tar lite tjockare papper och färgen som skiljer ;-)

Vad redigt att röja, känns så bra sedan :-)

Anonym sa...

Så fint det blir med alla stämplar. JAg har inte fått ändan ur att göra något än. Vi har bokat av nyår så vi blir själva. Vi blir inte friska.

Anonym sa...

Snyggt Smart o praktiskt
Vilken ordning,imponerad är jag.
puck