måndag 29 september 2008

Journalingswap

Swappar är kul. Här har jag massa journalingspots som jag fått i en journalingswap. De jag själv har gjort är nr 2 i båda raderna.

Snabbkort

Detta kan väl kallas snabbkort med fusk ;)
Hade ju redan målat stämpelmotivet och valt ut papper, men annars så gick det på en halvtimme. Snabbt för att vara jag :-)
Har ett kort ligger till en utmaning också med denna stämpel, men sen ska ni slippa se henne på ett braaaaaa tag :D

söndag 28 september 2008

Ett julkort till

Ett julkort till har det blivit idag. Stämpel från inkido samt slöjddetaljer. Ett basicgreypapper som jag råkade köpa två av. Gör ju inget nu till jul, för jag tycker det är lite juligt.
Har använt lite bårdstans jag hade kvar sen jag satt och provade den...
Granen stämplade jag med en riktigt fisig grön som knappt syntes, så den satt jag sedan och målade i med en grön promarker. Glitterlimmade lite grönt också :-)
Nu är jag så sur :(
Min nyinförskaffade bårdstans som jag köpte för två dagar sedan är paj :-( Handtaget man trycker med gick av och det går inte över huvudtaget att trycka ner grejen längre. Inte genom det tunnaste lilla papper.
Undrar om det går att byta...bara det att en annan har ju ett antal mil till stan och skicka tar ju evigheter :-(
Vad tror ni, nästan tvåhundra åt helsikotta *grrrrr*

Två Sarah Kaykort.

Två nya kort har det blivit. Här har jag bl a, använt SarahKay stämpel, hörnstans (förstås ;-) )Bårdstansen likaså, blommor från youdo och band från dcwv. Ett Sarahkaykort till, samma motiv, men det berodde på att jag målade ett gäng lite olika för att prova på.
Ha en bra dag och tack för titten! :-)

fredag 26 september 2008

Julkort

Skulle ju inte göra några julkort i år för jag har så många kvar sen förra året...men det blev ändå ett här med elefanten elmer. Bårdstansen har jag naturligtvis provat och likaså min hörnstans som jag använt för att göra "god julskylten". Synd bara att den förstörs lite av min hemska handstil. :D

torsdag 25 september 2008

Shopping!

Shoppat! Alldeles för mycket som vanligt när jag väl gör det, men shopping är väl ändå kvinnlig rehabilitering och om jag tänker efter så mådde jag kanske liiiiite dåligt i morse :-)
1 fempack grå transparenta papper i A4-format.
1 Cardstockpack 12"12
1 block mönstrad Cardstock 8"8
6 förpackningar med band samt lite vit spets.
3 paket youdo-blommor
En blender promarker och en cool grey 1.
En liten svart stämpeldyna.
Ett paket "platta pärlor"
Vita fotohörn.
En korthållare.
En hörnstans, inte den jag ville ha men i alla fall.
En bårdstans, som ni säkert snart kommer få se används på det mesta :-D
Det var det hela och nu är plånboken tom :-o Förstår inte hur det gick till.

onsdag 24 september 2008

Kort i pastellfärger

Dagens kort är i pastellfärger och med Sarah Kaystämpel. Måste bara köpa mig en bårdstans. Här har jag försökt mig på att göra en bård genom att stansa med en blommastans. Inget vidare direkt, men duger om man bestämt sig för att en bård SKA det bara vara ;-)
Har heller ingen hörnstans...gah...måste handla, så här har jag klippt hörnen för hand.
Även ramen runt det stämplade motivet är handklippt. Tror det skall finnas såna som är färdiga. För att försöka trolla bort den vita kanten (det blir ju inte direkt snyggt när man klipper) så har jag tagit en promarker i passande färg och målat kanterna med.
Tack för titten :-)!

måndag 22 september 2008

Silverplats ;-)

Silverplats i min egen utmaning på familjeliv som var: Gör ett kort med minst 4 olika papper, tema höst och kärlek. En motivstämpel samt en text.
Vad tänkte jag på när jag skrev så då. Jo, att jag och min man skulle fira 10 år och det var höst. Inte sjutton kunde jag komma på nån bra kärlekstext till detta kort. Mycket tamt, ett hjärta i hörnet med orden "saknar dig". Hm...nåja, blev för övrigt nöjd med kortet så :-D

Tävling

Mitt bidrag till utmaningen på www.scrapbookbutiken.se, ligger nu uppe så då lägger jag ut den i min blogg också. Man skulle scrappa efter en skiss och använda band.
Brukar inte tävla men blev lite sugen :-)

fredag 19 september 2008

Ska fira en bekant på söndag och igår sprang jag på den perfekta kortidén för just honom. Det är såååå mycket hans humor :-)
Igentligen skulle man väl sätta trisslotten på insidan för mer överaskningseffekt, men jag ville ge några oskrapade också.
http://www.scrappiz.se/phpBB/viewtopic.php?t=51578&postdays=0&postorder=asc&start=0
Härifrån kommer idén.


onsdag 17 september 2008

Face it mom!

På en vecka förvandlades min nyblivna tonårsson, från en söt pojke till en tuff grabb. Chock för morsan som helt plötsligt insåg att hon inte bara hade småbarn hemma längre :D
Face it mom, I´m groving up! En Lo om förvandlingen som blev total bara på att bleka håret och göra sig ordning lite grann :-)

måndag 15 september 2008

Sommarkväll

Har här provat på att häfta fast band samt använda knappar, som så många gör och får det snyggt.
Fjäril från victoria´s design, prima blommor och papper från basic grey.
Titeln skulle igentligen vara sommarkväll, men det fick inte plats.
Har även provat på att göra egna biljetter med hjälp av en mall på scrappiz.

fredag 12 september 2008

Bröllopsminnesbok

Ville göra någon slags bröllopsminnesbok och fick tips att titta på denna sida http://augustisallehanda.blogspot.com/2008/08/maria-robin.html vilket jag gjorde och vilken härlig bok! :-)
Det blev nästan case (copy and steel everything) utav det, men den var ju bara så bra :-)
Här är i alla fall min variant.









Vem som blir ägare till denna vet jag inte än, men funderar redan på att göra en i mycket större format till mig själv :)

söndag 7 september 2008

Fler till väninnan

Först ut min första matlo :-) Det är givetvis det som serverades på bröllopet. Lite svårt att scrappa i orange, men det löste sig det också. Dagens hemskaste är den rosa TårtLo´n. Det går bara inte att scrappa i rosa och bli nöjd :-D Men huvudsaken är ju att hon tycker om det :-)


Väninnans bröllopsalbum

Scrappar ju då och då i min väninnas bröllopsalbum, då jag gav ett scrapalbum till henne i bröllopspresent och det inte är "hennes grej" att syssla med :-)
Gjorde hela tre layouter igår och först ut är på dem i kyrkan. Har använt mig av ett once upon a time papper i grunden.
På kyrktrappan, tyvärr blev denna lo väldigt suddig då jag fotade den. Jag har liftat den från någon annan duktig scrappare men jag minns ju inte vem :) Tack för inspiration.

Ville även ha med en typ gästlista och valde att göra en väldigt färgglad layout. Blev mycket bättre än jag kunnat tänka mig. Det är ju inte min stil att vara så färgglad annars:)