tisdag 7 juli 2009

Lo som följer fotografiets former och färger.

Har väldigt länge haft detta foto legat framme. Tyckte det var så fint med linjerna där strandkanten börjar, stenarna och ovanför dem där grönskan började. Ville försöka följa formen och färgerna på kortet vilket blev en riktig utmaning. Började med strandkanten som var full av bruna kvistar/gräs av nåt slag och då blev det färgen brunt förstås och så lite av de "vassare" strutsfjädrarna. Metallbrad, egengjort hjärta, lite olika blomster, snäckor förstås eftersom hon letar sådana samt en Ornate frame från heidi swapp som jag nyligen fick hem och var tvungen att prova. Det syns dåligt på fotot men det står "semester" på den.
Vidare till grönskan som då fick bestå av blommor, en brungrön spetsrosett, gröna stripes, en fjäril, en stor rubon och gröna halvpärlor. Lite små swirls har jag nog petat in lite här och var också :o)
Något som skulle följa stenarnas kant blev svårare, och nu i efterhand kan jag komma på många bättre sätt ;o) men hur som helst så gjorde jag en spiral av silverfärgad metalltråd och satt minirosor över. Nu blev det fokus på rosorna istället så de skulle nog ha suttit lite längre ner. Längre ut finns vita dekorationer, en liten nycker, vita halvpärlor, en fjäril...vit spets med silvertråd i...
Vattnet...i kanten sitter en sten så därför så blev det en stämplad sten där, fler blommor, fler strutsfjädrar...denna gång även några "strån" från en plymfjäder. Crystals, beiga halvpärlor
Lite annorlunda, men ganska typisk "bettan" ändå tror jag :o)
Har massor av supersöta bebisar att prova också....men jag har inte kommit på hur ännu :o) Det kommer väl vartefter...
Hoppas ni har det bra där ute i cyberspace!
Kram
Elisabeth

9 kommentarer:

cia sa...

Vilken kul idé och jättevackert resultat!

lambisoft sa...

I LOVE!!!!!!

Lotta sa...

Åh.....såååå vacker!!!

Lisbet sa...

Kommenterat i forumet

pysselninjangittan sa...

snyggt, då kortet är inbäddat :)

Lena50 sa...

Villken vacker LO, bedårande!!!

Willea sa...

Jisses, så vacker!!! Helt underbar!

Miss Goldie sa...

Jisses så vackert!

Cornelia sa...

Jag bara dööööör! Så vacker!!!! Fantastisk! Gillar alltihop men fastnade på en gång för hur du med så enkla medel som urklippta gröna papperremsor hittar formen av vass eller gräs... vilken underbar känsla du har skapat!