lördag 8 augusti 2009

Äntligen semester! Och den där väderguden han vet då inte vad LAGOM är :o)

Semester!
Äntligen blev det en vecka ledigt och vi kopplade på husvagnen och åkte iväg :o)
Vi åkte först till Ullared, då de har så billiga och bra arbetskläder i butiken utanför. Tänkte gå in på gekås också då vi ändå var där, men trots att vi inte kom dit förrän vid 12, så var det kö :-o Jag gick i ösregnet med ett barn vid varje hand och huvet i backen så jag såg ju inte förrän jag kom fram att det var kö, och den slutade ju inte. Utan att hitta slutet så gav vi upp och gick och shoppa arbetskläderna först. Kl 15 var det "bara" 300m kö kvar och den rörde på sig, så vi gick in och slet formligen åt oss de kläder vi behövde under 1 timmes tid och stod sedan i kö 1½ timme för att komma ut.
Liten var ju smart förstås och somnade bland alla grejer i kundvagnen :o)Så tror jag bestämt att det är någon som har fått dåliga vanor under semestern :-o
Husvagnen är så liten ju, och att sitta i koppel utanför hela tiden är inte så roligt för en liten valp. Sussar gott intill husse i sängen.
Tack o lov, ligger alla sovrum på övervåningen hemma, och där är det hundförbud ;-)
Efter 2 dagars ihållande ösregn svängde vi mot halmstad och Hagöns camping. Äntligen fick barnen rasta av sig också! De har ju såna härliga studsmattor där. Det är ju inte bara hundvalpar som inte trivs i en trång husvagn, barnen led ju lika mycket av det, trots att man försökte sysselsätta dem.
Här är det ÄNTLIGEN uppehållsväder!

Sen kom värmen. Och det blev VARMT! Måste säga att den där väderguden, han vet då inte vad Lagom är för nåt!
Här badar barnen och det var riktigt varmt och skönt i vattnet. Samantha stortrivdes verkligen och sa själv att hon var ARIEL, den lilla sjöjungfrun :D
Satt och tittade på kartan på vägen ner till Halmstad och såg att Ängelholm och STORYHOUSE bara låg 5 mil därifrån! Weeeiiiii!!!! Givetvis var jag tvungen att åka dit på ett besök :D Tyvär hade Jessica semester, men Hella beskrev gladeligen vägen dit!
Snygg P-skylt utanför butiken ;-)
Jag var här :D
Var ju tvungen att ta fotobevis :-D
Vi beslöt efter besöket att åka bil dagtid inte var nån höjdare så vi checkade ut 18:30 från campingen och åkte hem på kvällen istället.
Två dagar ledigt hemma innan jobbet börjar, så skönt!
Hoppas ni har haft en superskön vecka!
Elisabeth

3 kommentarer:

Örnen sa...

Härligt med semesterbilder! Måste ha vari roligt att besöka "din" butik :-)
Kram!

cia sa...

Jösses vilken kö!
Är glad nu att jag inte åkte dit i sommar;-)
Får bli under icke-semestertider;-)
Hoppas ni hade bra minisemester!

Lotta sa...

Altså...måste fråga...Vilken dag var du på Gekås???? Jag är nästan säker på att det var dig jag stötte på några gånger....känner igen den lilla tjej som sov så sött med napp i munnen i vagnen. Vet jag kikade ner på henne och tyckte det såg så gott ut....Sen finns det säkert fler småttingar som har "deckat" i vagnen....men jag tycker jag känner igen denna lilla tjej.....

OJ vad mycket fint du har skapat sen jag var här sist..var tyvärr ett tag sen nu. Älskar dina LOs här nedanför . För att inte tala om asken ovanför....Hur 17 gör du?? Du är duktig som bara attan, tjejen:)

Och vilken sötnos som har flyttat in hos er åxå då.....toksöt, fast ser liiite busig ut åxå...passa dina scrapbookingsaker....kan tänka mig att en liten vovsing kan tycka det är kul att leka och bita sönder papper, blommor och stämplar:)

Ang. stämplen du frågade om...med rådjuret...Det är märket Serendipity stamps...inköpt hos Magdas. Blev verkligen kär i den....den är ljuvlig....

Nä, oj vad jag snackar..hehe..
Ha det bra! Kram