söndag 27 september 2009

Blomkrukekort :-)

Har sett så många göra dessa blomkrukekort och nu när det snart är "omodärnt" så hoppar jag på trenden förstås och provar jag också ;-)
Det var inte så himla lätt som det såg ut :-o Fick pilliplocka bra länge innan jag fick ihop något som såg vettigt ut i mina ögon. Provade först med stora blommor men fick inte till det med dem heller.
Nu är det i alla fall klart och så här blev det. När man har dragit fram "kortet" ser det ut så här.

Jag HAR lyckats beställa papper nu :-)
Hittade ett litet block med 15*15 papper, jättesöta och juliga hos papermaze eller vad det hette och så hittade jag till slut papper helt i min stil hos House of inspiration, så då blev det hela 11 st som hamnade i kundkorgen. *glad*
Förstår inte att det ska vara så svårt för mig att beställa papper ;o)

Hoppas helgen har varit bra!
Elisabeth

3 kommentarer:

Cornelia sa...

Jag har också beställt julpapper hos House... men inte fått hem dem ännu. Tror att de är riktigt fina! Ska bli kul att se vad du gör av dem.

K(R)ukkortet är jättefint! *S*

Diana/Decdia sa...

Jätte fint! Var en lite annorlunda variant mot vad jag sett tidigare. Provade mig också på att göra ett krukort för ett tag sedan decdia.blogg.se Gillade din variant!

Miss Goldie sa...

Ljuvliga alster du gjort den senaste tiden! Jättesnyggt blomkort!

Jag har nog motsatt problem - jag hittar allt för lätt en massa papper som jag klickar hem! Så mitt pappersförråd svämmar snart över! :-)