lördag 14 maj 2011

Helg

Idag hade jag sovmorgon och det var riktigt skönt!

Samantha var uppe hos mig flera gånger och tjatade om att få bada i poolen då vi fått igång värmen till den häromdagen...iklädd baddräkt förstås ;-)

Men då det bara var 11 grader ute så fick hon faktiskt ta på sig lite bättre kläder och när frukosten var avklarad tog vi oss en liten picknick på gräsmattan :)


Hon har ju en enorm energi min lilla flicka och då de båda andra barnen var upptagna med kompisar så tog vi oss en promenad (3,5km) upp till byn och hälsade på farmor en liten stund. Ganska tråkig väg för en 5-åring att gå så vi liftade med farfar hem sedan....


När jag kom hem så var det full fart i poolen, så det var bara för lilltös att byta om till sin kära baddräkt och prova att bada hon också. Men trots att hon även fick armpuffar förutom badringen så tordes hon ändå inte ge sig ut på det djupa vattnet utan höll sig på pooltrappan.

Sedan blev det besök då några eftersläntare ville fira Oliver.
Käkade oss då mätta på jordgubbspaj med vaniljsås för andra dagen på raken...men det är ju så GOTT!!! =D

Allt knallar på som vanligt här hemma och nu börjar jobben komma som spräcker alla mina hela semesterveckor ;-) De som vill att man kommer och klipper gräs en gång i veckan under sommarmånaderna...men då var de ju nöjda med förra året om de ringer igen ;)

Hoppas allt är bra med er!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jackets, nowadays, come in all shapes, varieties [URL=http://www.northfacetriclimate.org/#1037]north face outlet locations[/URL] sizes. Among the most in demand coat is the khumbu jacket. Catering to [URL=http://www.northfacetriclimate.org/#1037]north face outlet locations[/URL] men and women, the jackets have been the jacket of choice during wintertime seasons.

Anonym sa...

Thus, giving the users the comfort that they need, securing the particular [URL=http://www.northfacejacketsforsale.net/#1178]north face promo code[/URL] luggage for trekking and other outside activities.You can actually discover these things [URL=http://www.northfacejacketsforsale.net/#1119]links[/URL] the world wide web, therefore you can post your order on-line.