onsdag 20 februari 2008

Nu har jag scrappat igen!Nu har jag scrappat igen. Kände mig tvungen att börja med nåt lite annorlunda för att överhuvudtaget komma igång igen. Detta är ett tagalbum som inte är klart ännu, det skall vara en gåva till min väninna och hennes dotter som är "pompis" med min. Ska fortsätta när jag får tag i kort.
Har även försökt att rensa upp lite bland mina scrapsaker som står i diverse lådor och då provade jag att altra en glasburk till mina brads. Inte så snyggt kanske men det är funktionellt.


Provade att göra en lo i ett annat format då jag tycker det ser så fint ut med alla avlånga Lo´s. Då jag inte vet hur måtten ska vara så hittade jag på eget. Försökte mig även på lite lager på lager...Det handlar hur som haver om min dotters favoritsysselsättning sommars 2007.

Det har ju gjort många minnesboxar osv som andra gjort så snygga. Gjorde om en liten skokartong till en blomask där jag ska förvara mina blommor. En liten enklare sak, men jag är rätt så nöjd med den.Så var det ju det där med rökningen då. Det är ju nu 1 ½ månad sedan jag slutade puffa. Trots att jag inte äter mer utan snarare har bytt ut lite av godsakerna till nyttigheter istället så kommer viktökningen som ett brev på posten.
Fick panik och började träna och för dagbok på vad jag gör och mäter både mage, midja och stuss en gång i veckan.
I detta lilla minialbum av ett enda 12*12 cardstock så samlar jag resultaten. På en tag står på ena sidan hur mycket träning som hunnits med och på andra sidan lite andra tankar. På andra sidan av uppslaget så finns resultaten, vikt, midjemått, magmått och stussmått.
Har döpt den till 8 veckors måndag, då det är på måndagar sammanställningarna och mätningarna görs.Detta är vad jag fått ihop den senaste tiden. Ge gärna kritik både positiv och negativ.
Och tack, för att du orkade hela vägen ner hit :D

3 kommentarer:

Mazzy sa...

Oj, oj, oj! Det var inte dåligt! Vilken rivstart på scrappandet! Och slutat röka OCH börjat träna och äta nyttigt! Vad du är duktig! : ) Själv försöker jag få tummen ur och scrappa ihop något i födelsedagspresent, men kommer ingen vart...

Emma sa...

Hej hej. Jag bara undrar om det var du som ville ha en "piflott" i min blogg? :-) Har nämligen gissat mig till den här adressen... ;-)

(www.emmize.blogg.se)

Anonym sa...

Jadu va snyggt allt är.
Jag funderar på att göra ett sånt mini album som du har och köra måndagar jag med. Då kanske man får mer ett måste än det jag gjorde. Då måste jag ju visa att jag faktiskt kämpar för att gå ner i vikt. Just nu känns det som om man hoppas att man bara kan skicka dem där 5 kg till någon på posten så är dem borta.