onsdag 12 mars 2008

Bom

Har börjat med en bom om mig i nutid. Älskar det nya formaten 6*12 men vill även få chans att göra större Lo´s till samma album. Jag har då tänkt att sätta de smala lo´sarna ovan/nedanför varandra på samma sida i ett större album. Har kommit på att om jag nitar fast den lilla plastfickan i en stor så bör det ju fungera.
Först ut är mina första försök i det smala formatet, var mycket inspirerad av Sophia Breilers Lo i förra numret av scrapbooking mm. Mina andra försök var kolosalt svåra att få fram. Jag som normalt snabbscrappar höll på en heldag med varje av dessa två. Ska ju nu även scrappa med mycket journaling är det tänkt och har inhandlat många varianter av detta. Var inte så nöjd igår, men idag när jag tittar på dem känns det bättre.

Ville även prova på nåt nytt och få plats med massor av kort på en och samma Lo. Det jag ångrar här, är definitivt allt det blå. Jag skulle ha valt en annan färg...svart, brun, mörk lila, mossgrön vad som helst utom blå. Jag är ju inte nån blåmänniska alls. Men nu är det försent att göra nåt åt det.2 kommentarer:

Lotta sa...

Jättefina LOs. Gillar speciellt den översta Fokus på mig.Kanonfin. Sen tycker jag att den blåa är jättefin, men om blått inte är din färg så förstår jag att då retar dig på det. Men annars är det ju inget fel på den LOen direkt:), den är jättefin.

Bark sa...

Håller med föregående. "Fokus på mig" var kanonfin. Jag håller oxå på med en BoM i 6*12, men det har avstannat lite, kommer inte på fler ideér så jag kommer nog "sno" lite av dig.