fredag 23 maj 2008

Dagens och gårdagens skörd av kort :)

Jag är såååå trött på att vara sjuk!
Har haft en mycket envis bondförkylning ett tag nu och den gör mig allmänt slö och irriterad och nästäppan hindrar mig från att sova gott på natten...tänk om det kunde gå över snart!

Det här kortet var lite svårt att göra för jag fastnade och fick liksom inte till det hela vägen känns det som. Det är i varje fall en stämpel som jag vann i en pif en gång, fast jag har målat dem lite starkare den här gången, ritat dit lite prickar på kinderna samt näsa och mun. Blev en väldans skillnad och jag blev genast förtjust i mina stämplar :) Här är en annan variant av denna lilla tjej, som jag ritat dit lite på. Anledningen till att det är glittrat runtomkring var att jag tappade ett limmat papper på, så jag var tvungen att trolla bort kladdet med något :D

Fick en gång av söta scrapmom denna vackra häst uppstämplad. Den har legat väldigt länge. Till slut så gick jag in på en hemsida där jag fick se stämpeln på riktigt, hur den var målad och gjorde likadant. Blev himla snyggt tycker jag själv...:-) (får man säga så utan att låta för ego?)

Ett annat kort jag har glömt visa var ett krya på dig kort med filuren.

1 kommentar:

Anonym sa...

Så himla söta kort. Ja man kan ju ändra sina stämplar själv.