söndag 18 maj 2008

Lite blandat pyssel...

En bild på några av mina kort invändigt då jag fått frågan hur jag gör på insidan. Anledningen till att jag började göra något på insidan över huvudtaget var att jag ett tag gjorde många marinblå kort. Det var då tvunget att vara nåt på insidan att skriva på.
Så, här är de flesta lika, men ungefär så här brukar det bli. Vanligt kollegieblockspapper som jag river i lagom storlek, en bård av matchande papper som använts på framsidan samt matchande blommor. Ibland bara en, ibland flera :) En handfull enkla stämpelkort som jag satt och pysslade ihop för ett tag sedan. Kommer snart att få hem roligare stämplar till det dock..för jag har beställt Penny Blacks "Every which way" och "Critter Party" :-) Såå glaaad!


Hittade även några bokmärken som inte blivit fotade ännu så de kommer här. De två sista har jag suttit och pillat ihop framför tv´n nu ikväll. Bokmärke nr 2 har jag liftat från någon annan som jag tyvärr inte minns vem det var.

Några små tändsticksaskar har det också blivit idag :-)

3 kommentarer:

LadyDi sa...

Go kväll! Kul att se hur fint du gjort med insidorna. Jag är fortfarande för lat för att göra mer än framsidan. Ibland slår jag iof till och skriver mitt namn på baksidan;-) Det liftade bokmärken tror jag bestämt kommer från mig, kul!

Anonym sa...

Hej sis!
Snygga kort. Jag har inte hunnit scrappa något på sistone. Men vi packar ju för fullt och drar på söndag. Ha en bra dag!

Cyllan sa...

Du är så flitit och fint blir det.
Gillade dina enkla kort med bara stämpeltrycket på.
Tack för att du delade med dig av inside tipset för jag har hoppat över mörka färger när jag tänkter kort av just den anledingen att det inte går att skriva i dem.