torsdag 4 mars 2010

Bok och pennställ i vit wellpapp samt ett litet tack (merci)

Fick i mitt dt-paket vit wellpapp. Först undrade jag vad 17 man kan ha sånt till ;-) Kändes som ett riktigt bottennapp från min rara dt-mamma *s*. Men gissa vad jag satte tänderna i först? Japp, vit wellpapp ;-)
Det blev ett litet set....för även om det är lite svårt att skära av wellpappen så kan man ju bygga nästan vad som helst med den :-) Pennställ...dekorerad med brun tyll, vit ljuvlig spets, vita rosknoppar, vintagebild...och så ett litet hjärthänge. De tjusiga vintagebilderna har jag hittat hos Heidi förstås :-)
Gjorde boken i samma utförande....
...och för att den skulle matcha pennskrinet...(eller för att den gröna cardstocken höll på att ta slut)...så blev det mindre bitar på insidan...

Jag fick även en liten ask Merci :-)
Tack rara Jessicka!
Blev ju då tvungen att prova en variant på kort som jag sett nånstans som innehöll Merci. Dock så älskar jag ju choklad så det blev ett väldigt litet kort ;-) Bara tre Merci i mitt och jag tror nog att sex stycken hade blivit lagom igentligen ;-)
Embossade bokstäverna...TACK, klädde den med inkidos rospapper och avslutade med att glittra till kanten lite och sätta dit några röda halvpärlor.
En liten bild på insidan också förstås.

Satt igår och gjorde 10 st rosa/vita inbjudningskort till min väninnas dotters konfirmation :-) Mycket stansat och kort ditsnurrade på rosor osv. Tillklippt och klart, allt ligger på skrivbordet...dvs alla rosavita blommor jag äger :-o bland annat.
Vad gör jag om inte tippar min nyss påfyllda kaffeMUGG över hela skrivbordet och alla sakerna :-( Det var bara att kasta alltihop :-(
Jag hade lovat henne att jag skulle stoppa dem i brevlådan på väg till jobbet i morse, men jag hade ju inte ens rosa papper kvar.
Vad har jag lärt mig?
Sluta ställa kaffemuggen på skrivbordet!
Tror ni jag kommer att komma ihåg det? ;-)
Idag när jag skutsade Oliver till körskolan så svängde jag förbi en konstnärsaffär som sades ha lite scrapsaker...JAAA, hittade vita rosor, en rosa promarkers, rosa papper, rosa halvpärlor, vita sidenband, och vita papper :-) Sen hittade jag en massa urtjusiga Grafic 45-papper och lite band å sånt som fick följa med hem också ;-)
Nu är det bara att börja om.
Hoppas ni lyckas bättre med erat skapande!
Önskar er en riktigt härlig helg!
Elisabeth

4 kommentarer:

Lise-Lott G sa...

Åh, vad många fina saker du skapat.

Ha det gott!

kram Lise-Lott

Ann-Louise Strandlund sa...

Hihi ja det är en risk att ha med sig kaffemuggen. Tråkigt att du behövde göra om allt. Men bra att du fick tag på nytt material.

Ja jagscrappade lite igår kväll. Vi pratade mer än scrappa. hihi
Det blev bara en halvfärdig lo till bröllopsalbumet.

Får väl se om vi scrappar något i helgen. Jennifer kommer upp idag.

Heidi sa...

Så utrolig fine!!
Heidi

Pernol sa...

Åååå så otroligt fina alster!!! Nu gav du mig en idé! Det blir liftvarning på detta. Jag har nämligen wellpapp i mina gömmor. :)
Lycka till med korten!

Trevlig helg!
kramis Pernilla