söndag 25 oktober 2009

Mammas flicka

Detta har blivit mammas flicka, precis som jag sa att hon skulle bli ;-) Jag har ju en pappas pojke och en pappas flicka, så när det var dags för nr 3 så sa jag att "den" skulle bli mammas :o)
Lika envis som sin mor är hon också.

Några klickbara närbilder bara för att. Har använt Kaisercraft "photo friendly" i botten och klippt ut en form av notpappret "falala" från making memories. Blommor och bling förstås och lite spets som jag nitat fast. Kastar även in en närbild på fotot för jag tycker barn har så fina ögon!


Toauppdatering ;o)
Har ju lovat att uppdatera lite hur det går med vårt lilla toautrymme här på nedervåningen. Tog en liten bild på vad som är klart just nu.
Taket är ju vitlaserat också vilket inte syns på bilden. (den blev visst rätt dassig bilden) Det är blankt svart golv och så har vi byggt vår eget lilla Badrumsmöbel av överskåp från Ikea med mattsvarta luckor. En mattsvart bänkskiva är på plats också med aluminiumlister. Det är ovanför den som vi ska ha siluett målning på hjortparet på väggen.
Återkommer med fler uppdateringar när det händer nåt. Nu väntar vi bland annat på att väggplåten som ska sitta vid tvättstället ska komma hem också. Tar ett par veckor troligtvis :-o
Önskar er en trevlig kväll och hoppas ni inte får en allt för ansträngande vecka framöver utan ni orkar skapa lite också ;-)
Elisabeth

4 kommentarer:

cia sa...

Myyysig!
Det är härligt med mammas tjejer, men man står ibland där och dunkar huvudet i väggen när man möt av sin egen envishet;-)

Marie/Mison sa...

Börja med tex min blogg och skriv upp det ord du tror det är (tre på min sida), gå sedan via länken jag klistrat in vidare, skriv upp ordet som ges ledtråd till där, hoppa vidare... Till slut har du en massa ord. Försök bygg en mening av det, skicka in resultatet och hoppas du vinner.

Miss Goldie sa...

Vilken vacker LO! Härligt dämpade färger. Fotot är också jättefint!

zozzo_87scrapbooking sa...

Jätte underbar LO!!:-)

Tavlan är bara 8-O shit vilken tavla...Jaa jag kan inget annat säga än WOW!!!

Kraamar