söndag 18 oktober 2009

Nu gör vi om :o) och så en kaos.

Nu gör vi om!
Vi drabbades ju av en såna där skitregel rent ut sagt om att alla nybyggda avloppsanläggningar måste ha urinseparation nu för tiden :-o vilket innebar en toalett med sånt också. Ni vet, ett hål där bak och ett där fram. Sen en spolning till bakre hålet och en spolning till det främre. Hatar det! Det är ju inget som spolar mittemellan :-o *blä*

Nu har vi till vår stora glädje fått besked om ett annat sätt som vi får lov att använda (fosforfälla) Så gissa om den vidriga toaletten åkte ut i rödaste rappet :-)

Eftersom vi inte hade nån toalett när vi flyttade in, utan fick fixa det i första hand så blev det ju inte sådär superbra direkt :-o Ni ser själva. Terracottafärgade väggar, träfärgat tak och golvet som förvisso var rätt ok var ett sandstensgolv...


Nu är målaren inkallad för att släta till den hastigt ditsatta väven och måla om i en ljust grå nyans. Sen så ska taket laseras i vitt, nya skåp in på väggen till vänster (förut stod en ful furubyrå) Nu blir det vitt med mattsvarta luckor. :o)
Ett blanksvart golv i granit är redan ditlagt och sen ska en HELT VANLIG TOALETT installeras :-)
Sen ska ju jag dit och kluddra också :-)
Har hittat en skitsnygg stämpel av ett hjortpar som jag förstorat och ritat av siluetterna av. Den skall målas på vänster sida på väggen.

Det kommer uppdateringar av det projektet också snart!

Fick en glad överaskning häromdagen när jag kom hem från jobbet och öppnade posten. En supersnygg kaos award som scraplinda sänt till mig :-)
Tack snälla du :-)

Håller även på att "bygga ordning" i det rum bredvid vårt sovrum som fått vara både garderob, föråd, syrum och laddverkstad. Nu ska det bli BARA garderob...och det a la Ikea :o) Har köpt mina första garderobsstommar i mörkbrunt med några tillbehör och fler kommer det bli vartefter...uppdaterar givetvis vartefter.
Har scrappat i massor den senaste tiden, men det är ju dt-alster till storyhouse, så de får ni vänta på ett tag till :-)
Hoppas snart hinna skapa något med mina egna nyinköpta papper också :o)
Väntar även på att höra av en rar tjej som ska hjälpa mig med en datagrej, så snart kommer det veckans tips ;-)

1 kommentar:

Linda Horn sa...

Ni kommer att få en sjuuukt snygg toa!!! Hjprtsiluetterna tror jag blir superbra, ska bli kul att se när det är färdigt.

Kul att du blev glad för KAOS:en! Den var ett litet test, är ju egentligen inte min skaparstil, men var tvungen att prova.

Ha det gott!