lördag 5 december 2009

Trappjulkort och Strut :o)

Har inte haft nån skaparlust på hur länge som helst, men idag när jag klagade av mig lite i scraptråden på familjeliv så kom lite av den tillbaka. Inte mycket, men tillräckligt för att få ihop ett julkort åtminstonde ;-)
Det blev ett trappkort med "elmer åker kälke" och en älg jag fått i en rak en gång. (Tack!) Inkidos vackra gran fick bilda skog. Var jättesvårt att fota nu när regnet hänger i luften, men lite av 3-D effekten syns i alla fall. Blommor, band och bling :-) och förstås en God Jul skylt. (stämpel som jag fick i vinst från inkywings :-))
Älgen och mera blommor och band.
Gjorde mitt första strutförsök för ett tag sedan. Var väl inte riktigt så jag hade tänkt mig den för strutet blev för smal. Den vackra fågeln från mitt vinstpapper har jag klippt ut och de andra papprena är också därifrån.

Nu ska jag återgå till att julfixa här hemma :o) Överaskade dottern igår med att köra en ordentlig genomgång av hennes rum när hon inte var hemma :o) så nu är det bara vidare till nästa. Lite mer utebelysning ska ju upp också.
Hoppas ni har det härligt och får en skön andra advent!
Kram Elisabeth

5 kommentarer:

Anonym sa...

wonderful your creations- i love it
Hello from
Elma from germany

Eyovine sa...

Så läckert julkort!! Å struten var bara underbart vacker! Hoppas nu din inspiration håller i sig =)

// Maja

Vibeke sa...

NYDELIG!!! Så vakre ting du lager:)

God søndag videre:)

Anonym sa...

Underbart med elefanten som åker i bakgrunden. jätte härligt kort.Kram....tyrasmatte.

Ann-Louise Strandlund sa...

Tappar du lusten att skapa. Det trodde jag inte du kunde. Jag själv scrappar så ofta jag kan. Är på många träffar och det är där jag får mest gjort. Men nu mer fotar jag inte allt och lägger ut det. Det bara får vara. Så himla roligt att scrappa bara. Har du testat att göra ett album av toarullar? En komois till mig gjorde ett på en scrapträff. Rätt enkelt och blir jättefint.