söndag 29 november 2009

Notisblock, vinst och julklappsfylld bil :o)

Ytterligare ett litet notisblock :-) Det var ett tag sedan jag gjorde det men har inte haft tid att fota och blogga det. Tyvär en lite suddig bild. Sen måste jag ju bara få visa det underbara paket jag fick från inkywings då jag kom tvåa i alltoomscraps tävling. Dessa helt ljuvliga websters page papper med matchande cardstock :-)
Inte nog med det, jag fick även två stämplar och några härliga dekos :-) Älskar dessa pins!

Så har ju jag och svärmor vart och julhandlat lite ;-) Blev inte så mycket denna gång, men bilen blev ganska välfylld ändå =D Älskar att handla julklappar, önskar jag vore rik så jag kunde handla precis hur mycket som helst!

Hoppas ni har en härlig första advent!
Kram Elisabeth

6 kommentarer:

Miss Goldie sa...

Grattis till andraplaceringen! Vilken underbar vinst du fick! Websters papper passar jättebra till din stil, eller hur? .-)

Pyzzlan sa...

Grattis till andraplatsen! Jättefint block du har gjort. Tur ni har rymlig bil när ni julshoppar :-) Ha en mysig första advent!

cia sa...

Grattis!

Vad med julklappar du köpt! ELler annat också kanske;-)
Jag blir snarare lite anti och vill inte köpa en massa bara för sakens skull;-)

Cattis sa...

Det var inte lite julklappar! =) Blocket var jättesöt! Och älgen längre ner gillade jag!

Malin/Majamelon sa...

Grattis till andraplatsen =D
Ljuvligt fint block!!
Å jisses vad julklappar! Hela bilen är ju full haha!! Nu fick jag lite julklappsångest ;P Jag har inte hunnit handla några än! *panik*

Kram

Maria S sa...

Grattis till andraplatsen!!! Håller med dig helt om julshoppingen!! Vill ha meeeera! ;-) Ser förresten ut som ni har likadan bil som oss! :-)
Kram Maria S