lördag 7 november 2009

Veckans tips blir flera stycken! :o)

Jag älskar korsetter!
Det är ju bara så snyggt och lustjakt har massor att välja på.
Denna är en av mina favoriter, på bilden är den i blå/rosa, men den är svart/rosa i verkligheten.
Snörning bak och matchande trosor medföljer. Den har inbyggda skenor och knäpps där fram.
Priset för denna ljuvliga kreation är bara 399:-
Klicka på bilden för att komma till den. Där finns även mer information :o)e
En annan ljuvlig korsett är denna rosa som är i mycket flexibelt material för att passa de flesta (S-L), inga knepiga stängningar på denna för du drar den över huvet som en topp :o) Matchande trosor medföljer. Klicka på bilden för att ta dig dit!


Även denna är ju helt otroligt vacker tycker jag! Passar så bra som top till exempelvis jeans. Matchande trosor medföljer även här såklart :-)
Bara att klicka på bilden.
Ok, här kommer då den första snoppen! :o)
Ett helt suveränt hösterbjudande!
Rabbit Toyz. En av de populära "Rabbitstavarna". Den har roterande pärlor inuti staven som ger dig extra stimulans vid slidöppningen. Toppen har ett markerat ollon som roterar svagt inuti för att ge dig mer stimulans...kan byta håll på rotationen om man önskar ;o)
Klitorisvibratorn har två hastighetslägen att välja på.
Den är till och med vattentät så du kan ta med den till duschen.
Nu får ni köpa den för bara 249:-!Och har man sexleksaker så får man ju inte glömma Hygiene! Superviktigt att hålla dina saker ordentligt rena, för vem vill väl stoppa in en bakteriehärd där nere :-o Den här är även bra till mycket annat. Bra som gel vid intimrakning så man slipper de "röda knottror" som säkert många känner igen. Effektiv på att avlägsna klåda vid insektsbett, torkar ur finnar supersnabbt.. har haft många kunder som intygat det. Själv tar jag alltid med den på semestern när man besöker en hel del offentliga toaletter.

Så nu är det bara att klicka er vidare på bilderna för att få mer information om dessa ljuvliga saker :o)
Önskar er en skön Lördag!

Nu ska jag scrappa!
Elisabeth


2 kommentarer:

Anonym sa...

Rabbiten ser jätte fin ut! Knäckte min antika rabbit igår... *haha* Denna påminner om min gamla och vilket pris... *wow*

Maiden sa...

Ha ha ha, måste erkänna att jag blev väääldans förvånad då en liten kanin helt plötsligt dök upp! Inte för att jag är särskilt pryd - jag var bara inte beredd! ;-)
Kram