söndag 15 november 2009

Variant på presentinslagning :o)

En variant på hur man kan slå in paket :o) väldigt enkelt dessutom ;-)
Lite silkespapper och en dekorerad rulle. Har gjort "rullen" trekantig, men man kan ju även göra dem runda. Jag ville ha en rak sida så jag kunde sätta dit en liten "skylt". Spellbinderdies med glitter förstås ;-) En God Julstämpel (finns hos storyhouse) samt några små blommor.
Vad händer annars?
Jo, jag var hemma i fredags för lilltös fick feber, nu i helgen så har stora tösen fått ont i huvudet och halsen samt blir hes på kvällarna...så det bådar inte bättre än att jag måste vara hemma på måndag också. Sen hoppas jag verkligen att de blir friska.
Vi är inte så vana vid att vara sjuka i den här familjen. Under mina 14 år som mamma har jag bara vabbat 10 ggr eller nåt och då är det lilltös som stått för de flesta gångerna.
Så man ska väl inte klaga igentligen ;-)

I Torsdags så hade stora grabbens klass Tacokväll med auktion (mycket trevlig) och så skulle man ha hatt. Det fanns pris för bästa hatt både på barn/ungdomsidan samt på vuxensidan.
Jag vann med min viktorianska hatt :-) Superglad och jag vann året glögg som är clementin.
Har aldrig smakat någon "årets glögg" så det ska bli spännande.

Så kom jag tvåa i alltomscraps utmaning "skapa som en tidning" med min altrade bok :o) *Glad*

Nu hoppas jag att jag ska kunna stjäla till mig lite scraptid :-o innan någon upptäcker att mamma gömt sig på kontoret :-D

Det är ju superbra scrapväder ute ;-)
Elisabeth

1 kommentar:

Viddan sa...

Grattis till båda vinsterna och tack för tipset... jag gillar annorlunda paketinslagningar =) //Lena