torsdag 15 april 2010

En lo, en ny allé och det växer i grönsakslandet.

En Lo jag gjorde till Storyhouse för ett tag sedan :-) Har använt papper från prima, vinröd cardstock som "vikt draperi", bling, blommor, lite olika bokstäver, charm och en bit spets. Tycker det är så vackert med lyktor och då jag inte hade nåt sånt papper eller stämpel så skrev jag helt enkelt ut en av mina fotograferade sådana i svartvitt och klippte ut. Två närbilder förstås ;-)
Vet ännu inte om det blir något mer dt-paket från Storyhouse för Jessica har nu bestämt sig för att gå vidare och det betyder att storyhouse är till salu. MEN, tills detta är gjort så fortsätter vi som vanligt :-) Titta gärna in i Storyhouse blogg också :-)


Ser ni det lilla, lilla trädet där?
Om 20 år kommer jag att kunna njuta av att det äntligen finns en björkallé in till vår gård :-) för det är väl så lång tid innan den "syns" ordentligt. Men vad 17, nån måste ju vara den som planterar en och vi hade turen att få massor av små björkar :-)

Det är vad vi har sysslat med två kvällar på raken nu och igår när jag gick hem så tittade jag in i vårt trädgårdsland som skall planteras vartefter igen. Har börjat förodla majs, gurka och tomat i vardagsrumsfönstrena :-) Men, bland allt ogräs i landet så växer det faktiskt nyttigheter också. Persilja...snön har ju knappt försvunnit, men jag var tvungen att ta bildbevis också :-D Även gräslöken är på väg upp allaredan.
Nu är det kväller och jag önskar er en trevlig sådan :-)
Elisabeth

11 kommentarer:

Maiden sa...

Fanatastisk!!!! :-)
Verkligen läckert med draperiet!!

Cath. sa...

Å så fin! Smart att fota en lykta och klippa ut... Och draperiet var ju riktigt läckert! Vilket gav mig en hel del idéer!
Alltid så trevligt att kika in här! Önskar dig en trevlig helg!

Pyzzlan sa...

Vilken stämningsfull och vacker LO! Underbart budskap också. Visst är det härligt när våren börjar komma igång. Ha det gott!

y sa...

Åhhh vännen... JAAAAA kom till Alingsås... säg bara till dag å tid så kanske jag kan bjuda in dig på en fika!! :D Det hade ju varit mer än SKOJ!! :D

Ja, du är bara för duktig!! Har också ett projekt med en gardin i Primas "tyg"-papper här hemma som aldrig blivit klar!! men nu fick jag massor av inspiration av din läckra!! kanske den ska få bli färdig ändå!! *skrattar*

Som sagt!! Hör bara av dig om du kommer till Alingsås...

Kraaaaaaaaaam

Yoli Design sa...

kommentaren innan var ju såklart från MIG!!

hihi
Kraaaaaaaam

Petra sa...

Otroligt snygg LO. Draperiet var nåt nytt för mej i alla fall. Häftigt. Ljuvlig ask nedan med fågeln på.

Annelie sa...

Vilken läcker LO, super!!!

Lisa sa...

kul grej! med draperiet där! :)

Essmo sa...

Vilken häftig layout! Håller med tidigare talare om draperiet, riktigt coolt!!
kram på dig!

Petra/Trollet sa...

Hej hopp!!!! Läcker LO med draperi!! Har nå´t åt dig i min blogg - Kram Petra/Trollet

Tana sa...

очень идея со шторкой понравилась!!!красиво получилось!