tisdag 6 april 2010

Rosa set med websters page.

Satt igårkväll och pysslade lite med de ljuvliga små papprena från websters page :-) Har inte dekorerat så mycket, men med dessa papper så behövs det inte tycker jag. Några ordbrads, tyll och minirosor/knoppar är allt jag har använt mig av. En liten och en stor tändsticksask, ett litet noteblock och en ram med texten "du vet väl om att du är värdefull".

Nu är det inte bara små kycklingar som springer omkring i sin bur i tvättstugan utan nu har de fått sällskap av tre små ljuvliga ankungar. Helt bedårande söta även dem förstås ;-)

Mina alster till Allt om scraps utmaning att kora sveriges bästa scrappare är nu klara och skickade. Har nog aldrig varit så orolig för att inte få mina bidrag godkända, ändå har jag läst reglerna och frågor och svar säkert hundra gånger ;-) Men, men...JAG är i alla fall väldigt nöjd med alla de 5 alstrena jag har skapat. Ska bli roligt att få visa dem för er sedan :-)

Igår var det vitt, vitt, vitt på marken när vi vaknade...:-( Dottern var helt förtvivlad och tyckte hela påsklovet var förstört pga snön, så nu håller jag alla tummar och tår för att den håller sig borta :-)

Ha en superskön kväll!
Elisabeth

6 kommentarer:

Pippin sa...

Jättevackert! De pappren är ju helt underbara. Jag har också köpt dem, men vill knappt använda dem, för de är så fina.
Kram

Essmo sa...

åååhhh så himla vackert! jättefina saker !=)
kram!

Ann-Louise Strandlund sa...

Gulliga! Jag ska väl så småningom uppdatera min blogg. Men jag ska göra lite fler lo:s till Ninas album. Dom är lite skrikiga men sen blir det lugnare färger.

Miaa sa...

Ja, med dom vackra papprerna behövs nästan inga dekos! Jättefint!!

Pink lady sa...

Nydelig sett du har laget! Herlige farger og mønster!

Ha en fin torsdag!
Klem Laila.

Laila sa...

Men så vackert du har dekorerat dom olika sakerna! Jag är kär! :-D
Precis som du säger... Dom där bedårande papprena dekorerar sig själva.