måndag 17 maj 2010

Två enkla kort, altanbygget fortgår och barnens helgnöje ;-)

Har inte scrappat nåt direkt på flera veckor nu :-o Har abstinens och när jag äntligen satt mig ner och hade tid så infann sig INTE nån inspiration direkt. Klippte sönder några foton, förstörde ett gäng papper och fick till slut efter mycket möda ihop dessa superenkla kort :-D Klädde dem i samma papper på insidan.


Det har varit mycket utevistelse i helgen och veckan innan som var också. Firat födelsedagar igen då även grabben fyllt år. Nathalie (i trädet) och Samantha (vid vattenpumpen) har spenderat hela dagar ute äntligen. Blir alldeles för mycket tv annars ;-)

Tog mig äntligen tid och åka och titta på när grabben spelade hemmamatch i söndagskväll och tog då med kameran förstås. Fel inställning gjorde att jag trots min fina kamera och mitt fina objektiv inte fick så många bra bilder som jag hade hoppats. Här är i alla fall Oliver i action och de vann! :-) De har fått en drömstart med 3 vinster och 1 oavgjord match spelad hittills. Tyvär missar han flera stycken nu då han valt att göra sin tvåveckorspraktik i mönsterås.
Några bilder på hur altanbygget fortgår blir det förstås också :-) Här är alla takstolar till altantaket färdiga på Lördagkvällen.
Och på Söndagkvällen var hälften av all råspont och takpapp lagd. Andra sidan kvar förstås, sedan ska det på tegel. Sist men inte minst så är det ju räcke runt alltihop också...råder lite delade meningar om hur vi vill ha det där så det återstår att se hur det blir ;-)Det går lite sakta med mitt eget projekt att sätta fasad på lilla huset. Men vad gör man när man får en trekvart här och där att jobba på =D Tar en bräda i taget förstås, och nångång blir det väl klart.
Roar mig med att besöka er som har inspiration till att scrappa och uppdaterar era bloggar med era fina alster.
Väderprognosen lovar riktigt skön värme hela veckan så njut och ha det riktigt mysigt!
Elisabeth

12 kommentarer:

Essmo sa...

Vilka läckra kort! Superfina papper. huset är ju bara såååå STORT å fint ! =)
kram kram!

Cath. sa...

Hejhej!
Jamen korten var ju fina ju. Men jag känner igen känslan! Man VILL och det blir likosm bara inte...
Nästa gång så... =)
Kram och trevlig vecka!

Anonym sa...

Drake, vilken altan ni får :-). Det blir ju jättefint!!!!! Tror vi måste ha större nu :-)

Jättefina bilder på barnen! Tyvärr kan jag inte bidra med inspiration till scrapbookandet- det ligger liksom inte för mig. Men jag kan ju be att du gör en liten ask till doppresent som sist, till en liten flicka. Dopet är i mitten av juni, så du har några dagar på dig he he. Då har du ngt att fokusera på vetja!
Kram Petra

Ann-Louise Strandlund sa...

Skönt med lite värme och sol. Behövs nu. Träden och gräset är så grönt nu och jag tycker det har gått rikigt fort. Känns så härligt ute. :)

zozzo_87scrapbooking sa...

Tänk så fina simpla kort kan vara!! :) Joo vi kan ju ta ett hus swap i städning..;-) hehe...Eller kanske inte, du har ju ett MEGA BAUTA hus!!!Hua så mycket du har att städa!!:-O ;-) Så fina altanen blir...Utdimiterad betyder typ färdig från skolan/utskriven ur skolan. Kanske man kan säga skola avslutning? Kraamar

Eva J sa...

Hej hej...
här fanns det mycket att kika på, så mycket fint. Har fått mycket inspiration, härligt!!!
Tack för titten och kommentaren i min blogg, det värmer.
Ha en skön vecka
Eva

susanne´s smulor sa...

Otroligt vackra kort! Ibland är det enkla det bästa...kram sussa

Englagård sa...

Ja det är inte lätt när inspirationen tryter och inte heller när man inte har så mycket tid över till sina projekt. Men ni verkar i alla fall ha rätt mysigt och så får ni ju en fin altan snart. Korten är så fina, less is more heter det ju:)

//Karina

Caroline sa...

Vad mycket fint det fanns här! Korten var verkligen söta. Så bra att man kan göra lite enkla kort och att de ändå ser så arbetade ut!
Jag gillar verkligen dina anteckningsböcker som fanns i ett inlägg längre ner. Vilken bra idé!
KRam Caroline

Petra/Paradise sa...

Två urläckra kort! Har man såna fina papper så krävs det inte så mycket mer dekos för att kortet ska kännas komplett! Jättefina!!
WOW! VIlket bygge ni håller på med!
Å vilket huuuuuus! Jag är mäkta avis!
Superfint!!!

KRAM Petra

Johanna sa...

Fina kort! Vilken härlig altan, påminner om sånt de har i amerikanska filmer.
//Ha en bra och härlig helg
/Johanna

Cornelia sa...

Altan?! Det där blir ju dansbanor, tror jag!!! *S* Fantastiskt fint!

Och korten må vara enkla, men väldigt vackra!