onsdag 29 december 2010

December gick så fort!

Ojojoj, nästan en hel månad sedan jag uppdaterade min blogg.

Men december gick så fort och inte har jag skapat nåt speciellt att visa heller...allt har bara rullat på :)
Det blev lite stressigt mot julafton då jag hade planerat vara ledig julveckan och fixa med städning, mat och julklappsköp...men istället fick jag hoppa in och hjälpa till då det var massor av farliga istappar att hugga ner från hustaken i stan ;-)

Men Julen kommer ju ändå och jag tror aldrig jag har sett min lilla tös så glad som denna julaftonsmorgon. Som hon hade längtat :-) En varsin julklapp delas ut här hemma på morgonen så de har nånting att sysselsätta sig med och detta år blev det triss i gitarrer ;-) Vet inte varför...men de har helt plötsligt fått ett stort intresse för att spela instrument och det är ju bara uppmuntra... ;-)

Sen att jag skulle hjälpa Oliver att stämma den och lyckades dra av en sträng är ju en annan sak :-D Bara åka och köpa en ny...OCH en stämapparat :-D
Tagit några kort för att prova min nya telefon. Den har mindre kamera i än jag är van vid, så det blev ingen höjdare direkt. Får nog börja använda Nikon lite flitigare ;-) Kakelugnen med suprakasett i har varit flitigt använd nu när det varit så kallt...inte nog med att det ger värme, det seeeeer ju så mysigt ut också :-D
Idag, fick jag ÄNTLIGEN tid och möjlighet att göra något som jag inte har gjort sedan jag började jobba för ett par år sedan...TRÄNA!
Tränade 2-3 dagar i veckan då jag var arbetslös, men nu för tiden så hinner ju "gymmet" stänga innan jag hinner hem från jobbet :-o För att inte tala om att man inte har så där jättestor lust att träna efter en dag med kroppsarbete ;-)


Huset är fullt under lovet och idag stod jag och stekte pannkakor till inte mindre än 3 tonårsgrabbar, 2 9-åringar och en 4-åring...och så till mig och maken förstås ;-) Grabben har hittat en kompis på onlinespelet och då han var i alingsås och hälsade på honom i somras så var det hans tur att komma hit :-)

Världen vidgar sig...
Imorgon ska det bli en tur till busfabriken med töserna...tror att åtminstonde den lilla har ett enormt behov av att rusa av sig lite grann =D Hon är otroligt rastlös efter att varit hemma så länge från dagis!
Önskar er ett riktigt gott nytt år!
Elisabeth

1 kommentar:

Jessica sa...

Hej Elisabeth! Du sa aldrig att du hade en egen blogg när du pratade om min sist- din filur! Ert hus är ju så fint, vilket jobb ni lagt ner. Nu sparar jag dej bland mina favvisar.
Kram Jessica