söndag 7 oktober 2007

Mitt bidrag till scrappingtrådens utmaning var denna. Hade en skiss att utgå ifrån. Jag blev inte nöjd som vanligt...swirlsen blev snea och rubriken skulle jag nog trots allt inköpt nya bokstäver till och satt lite mer utanför ramen. Men det får bli nästa gång.

4 kommentarer:

Jenny sa...

Jag gillade den! Hade inte märkt att swirlsen var snea om du inte skrivit det..
Tycker du kunde ha satt på ännu mer blommor kanske där det är blommor men annars var den fin!

Scrapmom sa...

Jag gillar pappersvalet jättemycket, bra matchat. Blommorna är supe, precis lagom mycket och bra fördelade. Swirlsen ser inte sneda ut, bara bra.
Det enda jag skulle ändra på är nog att bara ha två kort, och ha dem större. Och att rubriken, som du sa, kunde varit större kanske chipboard-bokstäver eller nåt? En chipboard-pil eller två hade också passat om man vill ha mer deko :-)

bitte71 sa...

Jag gillar den mycket, men som scrapmom sade hade jag kanske ändrat korten: kanske ett större och två mindre eller bara två större? Swirlsen märkte jag inte ens att de var sneda, men jag tycker inte det gör något om man stämplar snett med dem!
Snyggt med blommorna, där ser jag att du är inspirerad av Fnyz med blommor på hög (jag har också börjat ösa på med dekos i högar:-D)
Rubriken kanske kunde varit lite större också - chipboard eller thickers eller nåt?
Annars tyckte jag jättemycket om färgerna och papperen:-)

Claudia79 sa...

Åå detta var ju min favorit, som jag röstade på! Håller däremot med de andra om man nu ska säga nåt konstruktivt "ris" att kanske ett stort och ett litet foto lager på lager hade varit snyggt...Men jag gillar den nu med!!