söndag 23 november 2008

Mappkort

Har sett så många otroligt vackra mappkort på sista tiden så till slut var jag ju bara tvungen att prova på att göra ett jag också. Men jag behöver verkligen beställa hem lite papper.
Kom halvvägs när inspirationen började tryta men jag har så många halvfärdiga projekt så jag avslutade den ändå. Bandet jag använt gillar jag massor och det är köpt på Ica bland julsakerna :-)
När man öppnar kortet så hänger en julkula i "taket", här hade jag velat haft nåt glittrigt papper att stämpla på samt nåt glittrigt embossingpulver till tomten, men det står på önskelistan till jul ;-)
I mappen finns en tag med recept på julgröt samt en önskan om god jul. Ska även lägga i en liten påse mandlar samt russin så det fyller upp lite innan det skickas till någon utvald

3 kommentarer:

Anonym sa...

Gulligt! Jag har papper i massor men inte så mycket julpapper. Skulle också behöva ha lite mer till julkorten som är kvar.

The 80's Me sa...

Supersnyggt! :)
Önskar jag kunde få till något liknande. Vet precis vad du menar med halvfärdiga projekt dock, jag är precis likadan! :)

Nanna76 sa...

Så tjusigt (som är min dotters favoritreplik numera). Gillar annorlunda kort vikningar, köpte ett set med julpapper från Tiimari och den har räckt länge, var inte så dyr heller.
//Ha en bra dag