tisdag 28 april 2009

Enkelt kondoleanskort...

Ett av de enklaste kort jag nångonsin har gjort, men när jag gjort mina kallor så bara såg jag framför mig ett sånt här kort och MÅSTE göra ett. Nu hoppas jag bara att jag aldrig behöver det förstås.
Det är glimmad cs och vanligt svart papper som matta. En liten närbild på de enda dekorationer kortet har. Och om det inte heter kondoleanskort som jag nu fått för mig så hojta till så jag får ändra :-D
Slapp träning idag, orken finns inte. Utvecklingssamtal är planerat tills idag också så det är bara att pallra sig iväg om en stund igen. Solen lyser....med sin frånvaro! Kanske är det därför man är lite trötter...kan ju alltid skylla på det i alla fall ;-)
Har lite andra grejer att visa, men det gör jag när det blivit publicerat i Storyhouse blogg. Det kommer upp massa roliga saker i den bloggen både nu och då, eftersom vi ivriga DT´s skapar för fullt med vårt material :-) Så håll utkik här.
Önskar er alla en trevlig dag!
Elisabeth

9 kommentarer:

Tiggy sa...

Jodå visst heter det så. ;) Det är trevligt med annat än nejlikor & rosor till kondoleans, jättefint kort!

Lena50 sa...

Ett väldigt fint kort, helt rätt vid ett sånt tillfälle.
Ska bli spännande att se vad du kommer att visa :) /Lena

Anonym sa...

Fint och stilrent.

Lotta sa...

Vackert blev det. Var det inte svårt att låta bli dina andra blommor? ;) Kul att se kallorna på ett verk det inspirerar, har inte hittat min blomtertape ännu, men snart ska jag testa.

Yvonne sa...

Mycket fint!

Ida sa...

Ooh. Minikallorna var det enda som behövdes. När någoot trist händer så behövs inte mer än några enkla ord för att man inte ska behöva känna sig ensam... Jätte snyggt.! Ha en bra dag...

Toni sa...

I JUST HAV TO TELL YOU, I LUV UR WORK!!!LUV UR DESIGNS & THE COLORS YOU USE R SO PRETTY!!! I REALLY ENJOY COMMING HERE AND SEEING UR LOS, YOU R SO INSPIRING!!!TONI

Cornelia sa...

Mycket snyggt. Och jag hoppas som du, att det får ligga kvar i gömmorna länge, länge...

Kram!

Linda Horn sa...

Ett mycket vackert och stilla kondoleanskort! Aldrig vill man väl bli sittandes på sina kort som man gör, men just ett sånt här längtar man ju inte direkt efter att få användning av.