tisdag 28 april 2009

Tavlor på rad

Fick lite papper över när jag gjorde min presentationsLo till Storyhouse och gjorde då en liten "tavlor på rad" med texten Love. :o)
Det är minirosor (förstås) och rosa glitterbokstäver. Minns inte vad de heter men finns i storyhouse webbshop. Det vita bottenpappret är ett vanligt vitt papper som är stämplad med inkidos "för att du finns"stämpel. Den enda dekorationen i övrigt är cs som jag skurit i smala rängor och krullat vid rosorna samt satt några raka i hörnen som lite utfyllnad :-) Närbilder finns :o) I storyhouse blogg, så kila in dit och ta en titt.

Känner mig något stressad då jag så gärna vill vara med i alla tävlingar på hobbyhuset. Vid förra deltävlingen så lyckades jag ju till och med få mina första *duktighetspoäng* ;-). Så en lo med tema sommar och sol, ska skapas, samt något till extratävlingen "det är jag". Till saken hör att på torsdag morgon åker vi bort några dagar och jag vet inte riktigt när vi kommer tillbaka. Och då är det hur som helst kalas på gång.
Jag känner mig Liiiiite smått stressad :D

Hoppas ni har lugna sköna dagar nu i vårvädret i alla fall! Och en sak till...TACK, för alla rara kommentarer ni lämnar efter er när ni är här. Jag blir ju sååå glad!
Kram till er alla!
Elisabeth

10 kommentarer:

Örnen sa...

Jättesöta tavlor :-)

Lena50 sa...

Men villka fina tavlor...så kul idé :)/Lena

Annica H sa...

Men så söta! Jag har en "hög" med minicanvas, som jag tänkt göra något dylikt med. Nu fick jag lust och inspiration till att ta itu med det!!
Tack så mycket!
Kram Annica H

Li@n sa...

Underbara tavlor (såg dem på Storhouse) ja, vad det gäller stress när man inte är hemma o ändå vill hinna med så känner jag igen mig precis :) jättestressad på söndagen, färdig att strunta i det hela. Jag är helt säker på att du hittar en liten stund att göra ett sol&sommarbidrag som jag kan kika på här *bergis*

kram kram
Lian

Yoli Design sa...

xoxo tror jag betyder kisses and hugs... men är inte helt hundra...
x brukar ju betyda kisses iaf..
:D hehe...

Så söta tavlor... å de där papprena är ju sååå himlans snygga...

kraaaaaam på dig

Lotta sa...

Toksöta tavlor, du har sån fantasi!
Japp, jag känner åxå en liten lätt stress att hinna med hobbyhusets alla tävlingar.....vill ju så gärna vara med. Det hade inte varit fel med några timmar till på ett dygn:)

Ha det bra!!

Pernol sa...

Jättesöta tavlor!!! Verkligen kul idé det där! Jag läste i kommentarerna ovan om vad xoxoxo betyder. x står för kisses och o står för hugs. Det vet jag med säkerhet.
kramisar Pernilla

Alex sa...

sockersöta tavlor! :-)

Tanja sa...

Dear Elisabeth,
I hope you'll have some great days!
We also have nice weather in Germany :o)

Your deco looks so beautiful and I really think it's such a sweet idea!

Sorry for not posting for such a long time - I've been busy with so many work. But now I will come back as soon as possible :o)
Hugs, Tanja

Cornelia sa...

Jo... här står det ju att ni ska ut och åka... Ha så trevligt!