tisdag 2 juni 2009

Sorglig lo och kaosaward från Norge.

Tog för ett tag sedan några väldigt bra och typiska kort på mina barn och tänkte att jag måste scrappa lite lo´s också ibland ;o)
Denna lo känns väldigt sorgens då det värker i mammahjärtat. Hon är enligt lärare och andra vetande personer som en typisk 9-10åring trots att hon då är 8. Allt är tråkigt och jobbigt. Hon är arg, uppkäftig, sur och ledsen om vartannat, och det värker ju då i mammahjärtat eftersom jag vill att min lilla flicka ska vara glad.
Hoppas att det snart går över....... Så har jag fått en helt underbar Kaosaward ifrån Bodil i Norge :o) Bilden är lånad från hennes galleri och det är då hon som är fotograf. Här ser ni också var jag har fått idén ifrån att sätta spets runt fotot, fast Bodil har virkat fast sin ram på pappret. Ett helt underbart verk!
Jaha, sommarvärmen tog slut här och det dåliga vädret skulle återvända....usch så trist! Hoppas även det är snabbt övergående. Önskar er en trevlig och kreativ dag!
Elisabeth

15 kommentarer:

Yoli Design sa...

vilken underbart vacker LO...
Visst måste man scrappa även jobbiga och lite ledamma saker... Tycker du fångat det på ett varmt å kärleksfullt sätt...

Uuunderbar kaos du fått... vilket litete mästervärg... :D

Kraaaaaaaaam tjejjen...

Lena50 sa...

Villken helt fantastiskt vacker Lo, gillar alla detaljer, blommorna, blomrankan, fjärilen, ja allt.
Så söt tjej oxå.
Förstår att det värker i modershjärtat, det låter som en tonåring.
Man bara känner att tiden går så fort och att man på nåt vis går miste av en del av barnens tid, när det är mest bråk och lessamheter.
Men det blir bättre, kan man lirka ut vad det är som bekymmrar henne, är det ju bra, men många ggr vet dom nog inte själva...har det med kompisar eller nåt annat som hänt i hennes liv!?
Hoppas det är fort övergående...det blev ett lång komentar, men jag angagerar mig alltid så mycket när nån mår dligt, oavsett om jag känner dom eller inte...
Lycka till!!! Kram Lena

Ylwa sa...

Helt underbar LO!!
*kram*
Ylwa

cia sa...

Jättevacker LO och jag förstår att dte är tråkigt ämne:-(
Scrappade en liknande i höstas om dotterns höstdepp. Men det är också saker man ska dokumentera och minnas, tillsammans med de roliga.

sari sa...

Underbar lo!! Din dotter kommer att uppskatta att du gjort olika lo,sar om henne. Livet består ju av så mycket mer än skratt & glädje hela tiden! Tycker du verkligen har "fångat" sorgsenheten/ovissheten i hela lo,n! GRATTIS till KAOS awarden!! Den ser verkligen hlet ljuvlig ut!!!

~ankiann~ sa...

Så vacker! Och jag hoppas också snart att du får tillbaka din glada tjej.

Örnen sa...

Vilken otroligt vacker och känslosam LO!! *tårögd*

Alex sa...

åh så vackert! blir alldeles tårögd... det är nog viktigt att dokumentera sånt här också.. brukar även funka bra som terapi ;-) hon blir nog glad snart ska du se!

Anonym sa...

Du har nåt i min blogg
www.missfbk.blogg.se
Snygg LO på din dotter.

Hanna sa...

Wow, älskar din LO, den är helt underbar!
Så mycket detaljer och känsla i den. Otroligt vacker, samtidigt som den är både sorgsen och varm på samma gång... Än en gång, verkligen jättefin!

Stort grattis till KAOS awarden, den förtjänar du verkligen!
Du är otroligt duktig.
Kram från Hanna

stina ~maräng~ sa...

Så jättefin och viktig LO! Underbar bild på dottern också - hoppas att hon snart blir glad igen.
Hittade massor av fint här i din blogg :)
kram! stina

Eyovine sa...

Hehe, ja du har verkligen en helt normal 8 åring ;)... Snygg blev loen iaf. Gillar massor. Tycker det blir snyggt med långa titalar i lite olika typsnitt.

Kramen

Anonym sa...

Jag har köpt mitt band på panduro.

Daniel kan också vara som Nathalie ibland. Dom är lite egna och kan absolut inte förstå saker och det är bara vi som är dumma. :)

Essmo sa...

Vilken ljuvlig LO, fast som du säger sorgsen..men den är väldigt vacker.. himla fint med spetsen runt fotot..
kramkram!

Wildärtan sa...

Den här LOen är sorgligt vacker. Lite melankoliskt romantisk:-)