tisdag 26 januari 2010

Almenacka 2010 och Akvarium

Blev så sugen på att göra en sån där tjusig almenacka som jag har sett många göra. Startade friskt och var ganska så trött på den på slutet måste jag säga :-D...Det är nog ingenting för mig, när det är bestämt vad som ska göras och dessutom tar lång tid :-o Inget tålamod då ju ;-)
Blev så glad när alla månader var klara så jag sket fullständigt i att göra nån snygg upphängning till den. Och den blev visst lite tjocker :-o Månad 1-6
Och månad 7-12

Sen fick vi ju för ett tag sedan, av en jättego kund, ett otroligt vackert akvarium :o) I helgen som var så snickrade Maken till ett litet hörnbord till den medans jag och flickorna besökte fiskaffären. Inte mindre än 16 fiskar fick följa med hem, men då var det ju 10 såna där små stimfiskar också...blåröda.
Kunde ju inte motstå denna bedårande lilla romerska ruin heller, så här kommer ett foto på de stackars fiskar som inte hann undan ;-)
Har ju faktiskt gjort ett kort också, men det glömde jag fota, så det visas här en annan dag :o)
Önskar er en riktigt härlig vecka!
Kram Elisabeth

3 kommentarer:

Miss Goldie sa...

Jättefin almanacka du gjort! Men jag kan förstå att det blev tråkigt på slutet :-)

Ann-Louise Strandlund sa...

Fint med akvarium i hörnet. De blå röda fiskarna heter neontetra eller kardinaltetra. Är dem röda hela vägen från fram til lbak så är det kardinaltetra men är det bara halv röd så är det neontetra.
Har haft sådana en gång. Fina att titta på.

Pernol sa...

Jättefin almanacka!!! Snyggt med ett akvarium. Jag önskar att jag hade plats för ett sådant också. Men jag bor ju i en tvåa. Det räcker precis med plats till min katt och mig.

Ha det gott!
kramis Pernilla