onsdag 6 januari 2010

Ett litet minialbum

Blev lite sugen på att göra ett litet minialbum igen. Det var så länge sedan jag gjorde ett sånt där som man viker av ett cardstock.

Blev en liten bok på 8*8 cm om en väldans söt och glad tjej. Lite spets och blommor samt lite swirls förstås ;-) Och så några halvpärlor som fick glittra till det lite.

Har ju så fruktansvärt svårt att dekorera platt. Började med att försöka med det för att albumet skulle kunna gå att stänga, men jag gav upp till slut :D Varje liten pappersbit fick ändå sidorna att stå ut.


Några bilder på insidorna.
Den blev till en utmaning på Svenskscrapbooking då det var där jag blev inspirerad att göra ett minialbum ;-)
Idag ska vi förhoppningsvis skruva lite fler garderober.
Var iväg igårkväll för att köpa hem det sista till den, men som vanligt så får man inte med sig allt. Skulle ju ha spegeldörrar till en av garderoberna, men det fanns ju inte hemma. Skulle ha skjutdörrar till en hall där vi måste försöka fixa lite förvaring. Ja, skjutdörrarna fanns ju hemma, men själva glidlisten fanns inte. :-(
Och är det någonting som får fru Coursell att surna till så är det när man inte kan boka saker.
Vi måste kolla internet om varan finns hemma och sedan sätta oss i bilen och åka 8 mil till Ikea för att bara hoppas att det fortfarande finns en hemma. För man kan inte boka.
Nåja, vi har väl nog med att skruva de andra garderoberna för tillfället, men det hade ju varit bra att ha resten hemma till helgen.
Hoppas ni har en riktigt superskön dag!
Kram
Elisabeth

5 kommentarer:

Eyovine sa...

Snyggt =). Det var länge sedan jag gjorde ett minialbum... nu blev jag lite sugen.

Kramiz Maja

Ann-Louise Strandlund sa...

Visst är det kul med minialbum. Vi satt och gjorde sådana på vår träff förra veckan. Men om du gör med band som stägning så får du plats med mer innanför. Snyggt med ryggen också men då kanske du får göra den bredare så blir det ett lite tjockare album. Då kan du ju dekorera 3d som du vill. :)
Det finns länk till min bdb där bilderna ligger i min blogg. Så får du kolla på datumeet 28 eller 29 eller 30 ska det finnas bild på mitt senaste album! Det var jättekul. Jag ska göra fler så småningom. Men nu är det dekrationer som ska göras. Har du några tipps??

Lise-Lott G sa...

åh, vilket sött litet album.

ha det gott!

kram Lise-Lott

zozzo_87scrapbooking sa...

Vilket jobb!!Underbart!!Kram

Willea sa...

Urgulligt! Länge sen jag gjorde ett sådant av CS också, blev också lite sugen nu :)