torsdag 14 januari 2010

En rosa babybox igen ;-)

Nej! Jag har INTE börjat gilla rosa ;-)
Men jag har fått en beställning på en liten rosa box :o)
Använde min spellbinder till Lock och botten, dekorerade med blommor som vanligt, lite band, pärlor och tyll. Det vinröda bandet sitter ända bak som "gångjärn" och är bara knuten som dekoration här fram.

Öppen ser den ut så här, men en liten ros i ena hörnet och en vit plats i locket att skriva sin hälsning i. Så fick den "fötter" i form av ljust rosa pärlor :-)

En bild tagen rätt uppifrån. Här syns det också att jag har stansat ut kanterna på det översta pappret med min spetspunch innan den har gått genom grodan.

Har blivit lite tävlingssugen ut på sista tiden och denna blev lagom till SS utmaning att "altra" något :-)
Idag finns ingen feber hos lilltös, så imorgon är det jobba igen som gäller. Det KÄNNS verkligen när man är inne en hel dag istället för att vara "ute" på jobbet. Och jag är ju inte den som klär mig och går ut på en promenad ;-) Skulle vara ensam med en mp3 och massa lugn härlig musik i så fall.
Beställde massa skojsiga grejer igår :-) Det var ju jättelänge sedan jag köpte nåt och det blev både papper (cs), clearstamps med bland annat frihetsgudinnan på, en martha stewartpunch, en flourish die och en die med camébroch till spellbinder.
Och så lite annat förstås ;-) bland annat beställde jag en flaska glimmer mist för första gången och det ska bli himla kul att prova.
Och....INGA BLOMMOR :D
Håller även i en swap på ss där vi gör egna blommor av tyg eller band och har fått hintar om att även såna är på väg till mig nu, så det är mycket godis att vänta på nu :o)
Tack för att du orkade hela vägen hit ;-)...:D
Önskar dig en riktigt skön dag!
Elisabeth

6 kommentarer:

Essmo sa...

AHA!! jag tror visst att du börjar gilla rosa mer å mer ;)
(hur kan man inte göra det lixom)
jättefin ask!
kram!

Miss Goldie sa...

Men åååh så fin!

Anonym sa...

Jättefin ask!!!!! ;-) (Promenad ÄR bra!)
Välkommen till jobbet imorgon.
/Petra

Anonym sa...

I inclination not concur on it. I think warm-hearted post. Especially the title attracted me to read the unscathed story.

BellaMio sa...

Wow!!! Så superfin... Verkligen snygg. Nu fick jag minsann inspiration att göra mig en ask igen, det var länge sen :)

Tack för titten!

Ninas hobbyblogg sa...

Så fantastskt läcker ask!!!!Måste visst skaffa mig den spellbinder-diesen...