fredag 19 februari 2010

En box...för ovanlighetens skull ;-)

Det började med att jag hittade en vacker älva som jag klippte ut...satte henne på ett "vågigt vattenpapper". Stansade ut med spellbindern och stansade även ut en svart ram. Visste ännu inte vad jag skulle göra med den. Ett kort, framsidan på en bok, ett litet album?

Det slutade som vanligt med att det blev en box. Mycket större än jag brukar göra, men i alla fall. Har stansat ut en swirl och satt dit en vit blomma. Den helt fantastiska spetsen hade min syster sytt ihop till en blomma, men den var så himla fin, så jag kunde inte låta bli att använda den rak :-) Närbild på den lilla älvan som har fått lite glitter på vingarna och i handen.
Det blev ett handtag av band och en liten droppe som prydnad därunder. Kanske nåt att förvara limmet i? Nä, men man får en liten hum om storleken i alla fall ;-)

Vad görs annars här på landet då? Orkar själv inte så mycket, fast jag har varit ledig nu i två dagar. Det blev totalt 6 tak som fick helskottas och det är rätt så skönt att det är över även om det på slutet var riktigt roligt när träningsvärken var borta....
Skulle ha skottat upp en ordentlig gång in till huset, men det är ju inte lika kul och som vädret har varit i dagarna så hade det ju varit förgäves i alla fall ;-)
Vi har fått flera lamm...3 av våra 5 tackor har lammat nu och det har resulterat i fem små sötnosar :-)
Det händer nåt annat också men det får jag inte berätta än, men det har inte med scrap att göra.
Hoppas ni har det bra där ute i cyberspace!
Elisabeth

4 kommentarer:

Andrea sa...

A very wonderful box - the motiv is so great! The paper and the design are so beautiful. Love this box!
many greetings and have an nice weekend
Andrea-Emmi41

Willea sa...

Ursöt!! Bara älskar dina askar!

Ann-Louise Strandlund sa...

Snygg box. :)

Essmo sa...

Sååå himla fin box! Älvan är urfin!
Här snöar det helt galet! Uppifrån, nerifrån, från sidan.. ja,du förstår ju .. inge kul.. eller jooo, lite mysigt är det..
ha en härlig helg,
kram kram!