onsdag 3 februari 2010

Kort med fönsterbox och nu är vi insnöade :o)

Har pysslat lite idag och försökt mig på en sån där fönsterbox med tillhörande kort. Tänkte lite fel storleksmässigt bara, så det blev lite för litet för de dekorationer jag ville ha på det :-D Boxen öppen och kortet ligger däri. Kortet blev bara 9*9 cm vilket gjorde att dekorationerna fick tryckas ihop lite.
Stämplade rosor på ett rosa papper till bakgrund och klippte ut ett hjärta på frihand. En hälsning på en bit utstansad med spellbinderdien och massor av blommor. Kom på efteråt att jag hade glömt bladen jag skulle ha haft under blommorna, men tryckte dit lite fernblad i ministorlek istället då.
Tog en bild när jag var ute och tände i pannan. Snödrivorna ligger verkligen HÖGA här på Vikbolandet och skolbussarna är inställda och likaså skolan.
Det blev en hemmadag för mig med andra ord idag.
Skulle ha åkt iväg till sörping och fixat plåtbleck på ett hus, men att försöka ta sig dit över huvudtaget är inget att tänka på.
Maken har förstås varit ute och plogat. På vägen hem fick han ploga vår väg igen för det hade blåst igen. Han tog grävarn till jobbet och fick ploga sig hem även på lunchen :-D...hoppas ingen tänker försöka komma och hälsa på, för det är stenkört.
Nu återstår att se vad som händer i veckan, blir kanske hemma resten av den och det är ju inte helt fel det heller ;o) Känns som om det behövs ibland för att komma ikapp med hemmet :-D
Hoppas ni har det bra!
Kram Elisabeth

3 kommentarer:

Miaa sa...

Hejsan!
Jag hittade hit från Scrappiz.
Du har gjort en underbar box! Jättefin!

MVH Miaa

Essmo sa...

Vilken ursöt ask! Jättefin!

Mysigt å vara insnöad! =) Riktigt där är vi inte än,men det skall tydligen kommer mer snö,så vi får se.. hihi..
kram kram

Pyzzlan sa...

Låter som perfekt pysselväder nu :-) Jättefin box, det är första gången jag sett en sån. Ha det gott i snöyran!