måndag 8 februari 2010

Snöbilder

I brist på skapande alster så visar jag er lite bilder från fredagen då jag var ute och fotade lite med Herr Nikon istället för mobilen ;-)
Det är ju så vackert med all snö och snö finns det verkligen så det räcker och blir över för tillfället. Hunter älskar att springa omkring i snön och han ser så rolig ut när man ropar på honom och han kommer springande i världens fart :-D Mer snö :-) Fin kontrast med den svarta lyktorna till allt det vita.
Här har jag klättrat upp på en av snövallarna och fotat mot vår infartsväg. Dimman ligger fortfarande kvar litegrann.
En av snövallarna framför vårt hus. Samantha älskar även hon att vara ute i snön och klättra. Snövallen är lika hög som vår balkong.
Har ju fått varit ledig i nästan en hel vecka nu. Har städat ikapp lite hemma, maken har byggt garderob med skjutdörrar i hallen där uppe, den nya kontorsdörren med glasfönster har kommit på plats och jag har till och med hittat ner till min skrivbordsyta ;-)
Imorgon verkar det dock som det är dags att börja röra på sig igen. Taken på skenäsanstalten behöver skottas av och det är visst en som går ensam där nere just nu.
Morgonens 3 muggar kaffe är avklarade och det är väl dags att gå och klä sig ;-) Liiite lyxigt att sitta i pyamas halv elva en vardagsförmiddag. :-)
Hittade ju ytterligare ett litet lamm i hagen i helgen som fått flytta in i fårhuset men nu hoppas jag det är lugnt med dem ett tag.
Kyrklig har jag varit också då dotterns kör startat igen och det var dags att sjunga på familjegudtjänsten. De är ju bara två tjejer som är med i kyrkans barnkör och den ena ska tydligen sluta, så då blir det en liten solist av henne istället. Får väl se om hon får med sig nån kompis eller om hon törs ställa sig och sjunga helt själv.
Hoppas ni har en skön dag!
Elisabeth

2 kommentarer:

Ann-Louise Strandlund sa...

Gillade bilden på lyktstolpen. Gammal stil på någe vis. Du kanske skulle använda bilden och skriva ut den på svartvitt papper eller som sepia i foto.

Anonym sa...

Vilka fina bilder, den där köttätande hunden känner jag igen :-).

/Petra