torsdag 12 mars 2009

Påskkort...

Längesedan jag uppdaterade nu, men jag har inte varit sysslolös. Råkade springa på Hildas rum femkampen. Har inte gjort någonting till den förut men denna vecka stod det bara "bettan" på utmaningen...jag kunde inte låta bli den.
Man skulle göra en förvaringsgrej...använda alternativa fastsättningsmetoder...så det är vad som har sysselsatt mina tankar och fingrar i två hela dagar.
MEN, jag bloggar den tidigast på söndag...tror jag :D

Försökte mig på att göra ett påskkort till SS Marsutmaning :-) Kaninen är en clipartbild som jag tittat på och ritat av, därför ser den lite rolig ut, men vad gör man inte när man saknar påskstämplar ;-) Har ritat formen för hand och klippt ut..
Älskade närbilder...Blommor i massor, strutsfjäder, pärlor i hörnet syns på stora bilden. Dragspelsvikning är ju skitkul och den har jag glittrat med lila också. Likaså med det bruna prickiga pappret, det är glittrat i diamond...

Önskar er alla en underbar dag!

18 kommentarer:

Lorelei sa...

Vad jag ångrar att jag inte köpte blomblad när jag ändå beställde blommor... är inge bra på att göra egna och när jag tittar på ditt kort så inser jag hur mkt mer fulländat det blir med blad!

Miss Goldie sa...

Jättesött kort! Snyggt med dragspelsvikningen.

Willea sa...

Så fint! Gillar formen och strutsfjädern är bara så läcker :)

Essmo sa...

Vilket coolt påskkort! Det är ju bara såååå du! Snyggt!

kram!

Eyovine sa...

Superfint! fina detaljer och läcker form på kortet.

Karin/Lorelei sa...

Tänk att jag inte ens tänkt tanken på ljusmaschetter trots att jag har ett gäng som aldrig används och bara ligger och skräpar!

Jag och saxen är inte bästa vänner, blir inge snyggt nät jag klipper själv. Har däremot en groda och har funderat på att köpa en bra blad-die, ska bara hitta rätt :-)

Lillnettan sa...

Woow, den här tänker jag definitivt lifta! Är inte så mkt för påskkort men detta var jättefint, soft och snyggt.

Lillnettan sa...

Förresten - lånade din idé om hemlig blog candy! Tjejen som vann blev suuuperglad! Mkt roligare än att annonsera att man har en vinst i sin blogg. Tack för tipset! :-D

Pernol sa...

Hej Bettan! Wow vilket fint påskkort!! Jag gillar formen! Jag blir så less på alla kvadrater och rektanglar. Det tänker jag definitivt lifta;). Blommorna är också jättefina. Jag fick mina blommor igår! Tack så jätte mycket!:D
kram
Pernilla

Cattis sa...

Så mycket snyggt det fanns här inne! Spegel på väggen där..fantastisk! Och huset WOW!!

Och det här påskkortet var så himla gulligt!♥

Nanna76 sa...

Urgulliga påskkort! Såg i senaste numret av scrapbooking mm att det kommer att bli populärt med fjädrar inom scrapbooking speciellt påfågel. Tror du är en trendsetter!
Kram

zozzo_87scrapbooking sa...

Härligt kort!! Fina bommor:-) Kram

Caroline sa...

Vilket fint påskkort!

Alex sa...

riktigt fint! läckra blommor som vanligt här inne hos dig! gillar formen på kortet också! btw, har du fått mitt pm på fl? hade en liten fråga till dig ju ;-)

sandra sa...

Gulligt!

Tina J sa...

Härligt påskigt kort! :-)

Anonym sa...

Hejsan! Sitter nu inatt och fick internet att fungera en sund. Kul att se ett påskkort. Och rätt så mycket 3D eller... hihi
Jättefint ialla fall. Jag har hunnit med 3 lo:s till mitt midsommar album. Men det hinner nog inte ut inatt. Så länge funkar inte internet så att jag kan ladda upp bilderna så det blir nog imorgon em när jag vaknat. :) Klockan är nu 00:30 så jag ska nog hinna med lite fler lo:s och någe kort kanske. :) Sov gott!

Pyzzlan sa...

Vilket jättefint kort! Verkligt fina dekorationer.