fredag 13 mars 2009

Tagkort och bonusutmaningskort till Hildas

Hittade hos norska Annika ett alldeles ljuvligt tagkort som jag bara var tvungen att prova på att göra. Min text är dock ingen stämpel utan utskrift från datorn och dessutom satt på en vit lapp istället för stämplat direkt på tagen. Sarah Kaystämpel, blommor och sidenband i öljetthål :-) Förstår inte vad det är för FEL på mig. Gjorde ju en sak till Hildas femkamp, trots att jag är "körd redan" då jag inte varit med i de deltävlingar och bonusar som redan varit..men blev ju så sugen på just den altrade utmaningen.
MEN, varför i hela friden hoppar jag på resten?...tävlingsmänniska? Fem poäng skulle lottas (om jag minns rätt) bland de som skickade in ett kort med vissa kriterier. Kunde ju inte låta bli utan gjorde ett supersnabbt kort som i stort sett enbart innehåller "kraven". Spets, Akrylfärg (har jag kladdat dit gul med kniv på blommorna) Inkade kanter nånstans...halvpärlor och dymo. Insåg att jag har ju en Dymo lektra tag. :-)
:-) Limmet under halvpärlorna har inte ens hunnit torka när jag fotade :-)
Önskar er alla en underbar fredag!

6 kommentarer:

zozzo_87scrapbooking sa...

Härliga alster!!Jag gillar tagen JÄTTE mkt...Vänskap är livets poesi. Så gulligt vackert!!;-)Kraam

Miss Goldie sa...

Det första kortet är sååå vackert! Du är en inspirationskälla!

Tesa sa...

Härlig härligt!! Tack för ditt avtryck. Ha en trevlig helg. Kram

Ann-Louise Karlsson sa...

Fint det blev. Ska hämta barnen nu. Har precis ätit lite lunch så man hann med det idag ialla fall.

livetpålandet sa...

hej jättemysig och vacker tag ska försöka göra några till födelsedagar som kommer,jag har använt alla minirosor nu det var inte svårt....:) har redan lagt upp det i galleriet nu funkar datorn igen Jippie:)

Kram på dig

~ Sophia ~ sa...

Tag-kortet är helt underbart!
Klar varning för liftning utfärdas...

Ha en skön helg!
Kram!