söndag 1 mars 2009

Pysselhörnan klar och mina favoritsaker!

Äntligen kommer uppdatering av hur mitt kontor har blivit :-)

Före såg det ut så här när man klev in i kontoret. Det ska naturligtvis byggas igen runt fönstrena också vartefter när tid finnes :-)
Nu ser det ut så här :)
I hörnet bakom kakelugnen där min nya scraphörna skulle bli såg det först ut så här.
Och här är min alldeles egen lilla vrå :-) Inte lika lyxig som många andra jag har sett, men man kan väl inte få allt heller. Jag är nöjd, har ordning och plats att scrappa, bara det är mer än vad många andra har.
På högersidan av mig finns krokar på väggen för upphängning av diverse alster som är för tidigt att plocka bort samt en stång med kryddhylla med diverse saker på. Rakt fram hyllor och boxar med saker i....och lite altrat ;-)Det ser väldigt rörigt ut bredvid mig på höger sida, men allt detta är sånt jag Verkligen vill ha där :-) "Scraptillbehörskorgen med fack är nog det fulaste jag altrat och den tråkigaste tutorial jag har gjort, men den är den sak jag använder mest. Den måste bara finnas bredvid mig då allt livsnödvändigt finns där.


Andra nödvändiga saker jag har är spillpapperslådor. En till mönstrat och en till enfärgat. Det är alltid där jag gräver efter papper jag behöver...svårt att klippa i nya papper ju :-o Fast nu slängde jag de bitar som var mindre än 5*5cm :D Den älskade blomkorgen har hedersplats på skrivbordet.

Anledningen till att jag inte har några fina blomflaskor/burkar/askar framme är jag altrar dem...de senaste har blivit albumask och teflaska...alla blommor hälls i en stor låda....riv och leta :-) En sista sak jag inte klarar mig utan är min skärbräda som min man övertalade mig att köpa på slöjddetaljers rea för några år sedan. Skulle nog behöva en ny kniv till den snart för det är aldrig bytt...


Sen kan jag ju inte låta bli förstås :D När jag kom hem med famnen full av pizza, läsk och kebab igår och dessutom en 2½-åring bredvid mig så kom våra små lammisar och sprang bredvid mig. Uppenbarligen hungriga trots att det inte var matdags än :)
Hur kan man hålla de små liven ute när de så gärna vill in?


Hoppas ni alla har haft en skön helg! Nu ska jag snart kunna ha fler alster att visa upp :-)

Föresten det är många som undrat vad det är för ask jag altrat i inlägget under. Jag köpte ett tag massa askar på Ica Maxi och Rusta, som fanns i fyrpack...fyrkantiga med lock...det är fyra olika storlekar och de står i varandra så man ser bara den största asken.

Hoppas ni hittar dem!

Kram Elisabeth

16 kommentarer:

cia sa...

Jättefint!
Hoppas nu att kreativiteten flödar också;-)

Lise-Lott G sa...

Jättefin scraphörna du fixat till.

ha det gott!

kram Lise-Lott

Veronica Tingvall sa...

Vad fin hörnan blev. Jag håller på ochscrappar för fullt nu, det känns bara jobbigt att tiden inte riktigt räcker till. Köpstoppet känns ännu jobbigare nu.... Jag känner att det är så mycket scrap-grejer jag vill ha :-)

Hoppas du får en fin kväll
/Veronica

Anonym sa...

Så fin hörna det blev. Va kul. Du har fått ordning p åditt hörn och jag har börjat scrappa. :)
Idag har jag lyckats uppdatera min blogg. :)

Kamilla sa...

ÅÅå så fint det blev...jag har börjat röja i röran, men det är lääänge innan det är klart ;)

Jenny sa...

Vilken bra pysselhörna du har. Hoppas att du får mycket skapat där!

Och vilka söta lamm.

Caroline sa...

Vad mysigt du har det!! Kul att se hur andra sitter och pysslar..

zozzo_87scrapbooking sa...

Ååhh så fint det blev...Jag ÄR avundsjuk!!!Grr vill också ha så där mkt utrymme...Maybe someday;-) NU vill jag också ändra om...Får bli någongång framöver:-) Kram

Angel sa...

Så mysig din hörna blev!!
Har själv precis fixat i min scraphörna och nu har jag så svårt att slita mig härifrån! Det är ju så kul då man äntligen hittar bland alla sina prytslar! =)

Föresten, var har du fått alla dina vackra småblommor ifrån? Är så sugen på sådana själv!

Kram / Angelica

Essmo sa...

Åh va fint det blev! Här kommer du skapa massa nya vackra alster! =)

Himla söta lammisar!

kram!

~ Sophia ~ sa...

Det blir ju jättefint i ditt rum.
Där kommer du helt klart att bra plats för att skapa...

Undrar oxå varifrån du köpt de supersöta små-blommorna...är lite sugen rosorna : )

Riktigt söta små lamm! Underbar bild på dem inne...

Kram, Sophia

pysselninjangittan sa...

gillar din scraptillbehörs låda, risk för kopiering :)

Lotta sa...

Oj så fint du har fått:) Riktigt roligt att se....Och vilka små söta lamm:)

Ellen sa...

Lite avis. Vill också ha ett stort skrivbord och massa plats. Härligt att få det städat men ibland tycker jag att kreativiteten minskar lite när det är för städat. Vill liksom inte stöka till det igen.
/Ellen

Anonym sa...

Oj, det där blev ju riktigt bra!! Vadå inte lika fint som vissa andra har det. Detta är ju ett kanon pyssel rum. Kram...tyrasmatte

Tussemaja sa...

Kul att se din pysselplats! Men jag reagerade på din skärmaskin... inte måste man väl byta blad på den?! Det är ju en rullkniv och den slipas ju för varje gång du använder den. Jag köpte min på Lidl för flera år sedan och köpte till ett extra blad från Clahs Olsson - men har aldrig behövt byta. Å andra sidan kanske det är så att de kan bli förstörda?