måndag 11 maj 2009

Blöjtårta - DiperCake

Svårt att fota när det är inslaget i cellofan, men en babyblå blöjtårta är det i alla fall.
Förutom blöljor så innehåller denna: En ljusblå babyfilt med vita prickar, en blå frottehaklapp med katt & råttamotiv, ett blått ljus, en blå skallra och en liten vit dalmatiner. Sedan dekorerat med snören och blå blommor och inslagen i cellofan. Idag är det kalas igen och nu är det min nyblivna fjortisgrabb som skall firas :o) Ska dock försöka få lite tid nu under dagen att hitta på nåt kul. I scrapväg förstås ;-) Är det någon som vet hur man får sån fin vit ram runt sina foton? Har ps, men är inte så haj på det. Är det svårt?
Önskar er en trevlig dag!
Elisabeth

9 kommentarer:

Anna sa...

Vilka vackra saker du skapar..! Ska kika in i din shop oxå.. =)

Miss Goldie sa...

Menar du en helt vanlig vit ram runt fotot? I så fall markera du hela fotot (ctrl+A). Sen går du till redigera (edit), ramlinje (stroke) och väljer färg och pixel (hur bred ramen ska vara). Sen är det klart! Hoppas du får det att fungera!

Jättefin tårta du gjort!

Alex sa...

Älskar dina tårtor! De ser så avancerade ut.. ser ut att ta lång tid att göra! Säkert en väldigt uppskattad present! :-)

Sjäv är jag glad igen nu när jag äntligen får lite scrappat.. ett tag var det omöjligt att få till det (Alex = ledsen), men nu har jag pysslat nästan varje dag (Alex = glad) ;-) Sjukt vad mycket en stund vid pysselbordet betyder för ens välmående!

Kram på dig!

Tiggy sa...

Vad sött! Blir säkert jätteuppskattat.

Jag tycker det underlättar om man långsamt rullar Pearlmakern mellan handflatorna och sedan duttar man pärlor med flaskan och håller flaskan rakt uppåt. Man får vara lite säker på handen och gör en pärla, inte dutta till den flera gånger.

cia sa...

Du gör så fina blöjtårtor!
Hoppas den blir uppskattad. Är det till möhippa eller välkommen bebis present tro?

Anna sa...

Aha... =) trodde först att "story...Shoppen" var din.. *ler*. kommer fortsätta besöka din sida iaf.. och bli inspirerad! Ha en trevlig vecka. =)

Catrin Andersson (Lillstrumpa) sa...

Vilka fina tårtor du gör! Kan tänka mig att de är en uppskattad present. Nyfiken på hur de gör dem. :)

Ha en bra vecka!

Linda Horn sa...

Åh, vilka fina blöjtårtor!! Tänk om jag ändå hade någon i bekantskapskretsen som skulle ha barn, så jag fick göra en sån blöjtårta! Skulle vara roligt!!

Håller med föregående talare, det skulle vara väldigt roligt om du lade ut en liten "how-to" om hur du gör dem.

Anonym sa...

superfina blöjtårta, en sån skulle man ju velat få/göra till dotter som nu är 14 månader....får tänka på till nästa barn då...hälsar lyckolina