fredag 15 maj 2009

Bok för Rubriker och titlar

Många gånger när jag surfar runt så hittar jag massor av bra och fyndiga rubriker både till Lo´s och kort. Jag ler, och tänker att den var bra, den ska jag använda. Många gånger på engelska, men det går ju att översätta till nåt liknande svenskt.
Men...jag kommer ju aldrig ihåg dem :-o! Och det värsta är att oftast så hittar jag inte tillbaka till var jag såg den. Häromdagen då jag ägnat flera timmar per dag (i missad scraptid) att leta i alla möjliga och omöjliga bloggar efter min rubrik som jag bara VAR TVUNGEN att ha till kortet utan att finna den förstås, så insåg jag att jag måste ha nån bra bok till att skriva ner såna saker. Så en bok för Rubriker och titlar fick det bli. Gjorda av ett väldigt gammalt papper som en gång följde med till ett album jag köpt. Var skapligt irriterad på en mycket trotsig 3-åring i går kväll, vilket syns på färgläggningen. Det är ju inte direkt jättematchande färger :-o och hon är liiiite flammig då jag istället för de vanliga färgerna Ivori och Blush, råkade använda Blush och pastellrosa.

Den sista av mina små ljuvliga fjärilar fick pryda ett hörn. Sen är det ju så att alla andra har ju massa band knutna vid sina spiraler på alla diverse block och minialbum. Tycker det är så snyggt så jag var ju bara tvungen att prova jag också. Nu har jag förvisso bara knutit några st längst upp, men jag vet inte riktigt om det är min grej ;-)

Solen skiner och det verkar bli en riktigt härlig dag idag! :) Hoppas ni har det lika bra!
Elisabeth

12 kommentarer:

Helén sa...

Vilken kanonidé! En sån skulle jag också behöva och inte bara för rubriker, utan all inspiration man hittar... Jättefin!

Miss Goldie sa...

Jättebra idé! Snygg blev den också. Jag är personligen inte så förtjust i då det hänger massor med band i spiralerna, men det här var fint. Tycker det ger ett så slarvigt intryck om det är alltför många band.

cia sa...

Å vilken bra idé.
Det ska jag också fixa, fast med lite annat utförande;-)

Anonym sa...

Den idén med hakar nog jag på tror jag. Men nu håller jag på med kort från en korrtswapp. :)

zozzo_87scrapbooking sa...

Åååh så fin bok...Sån vill jag också haa;-)

Och shit vilen underbar "notes"bok...WOOW. Sp inspiration man får varje gång du skapat ågot nytt!!

Kram

Yoli Design sa...

Hej hej sötnos...
Jodå här är allt bara toppen oxå! :D
hihi, ja, så roligt att jag fått fart på min egen blogg nu. Förut fanns den ju bara, nu lever den ju! :D skojjigt... :D yiihaaa...

Å här inne händer så mkt skoj så inte konstigt alla vill kika in här din kansboll... skapar de mest innovativa alster!! :D

kraaaaaaaaam

Alex sa...

Kanonidé! Jag måste bara göra nåt liknande! Tack för inspirationen tjejen! Snyggt!

sari sa...

Underbar bok, och så bra ide!! Känner igen mig...tänker alltid...den passar perfekt nästa gång...hmmmm sen har jag glömt totalt bort titeln...*S*

Örnen sa...

Vilken snygg idébok du har skapat :-)

viktoria sa...

lite likt mig då hittade en toppen fin minibyrå klädd med papper o målad tro a den var också o textad vackert vad den innehöll mins den var ifrån ikea med 9 små lådor i o har nu inhandlat den men när ja skulle hitta sidan igen för inspireras o pryda min liknande hittar ja den inte har googlat massa tänkbara ord o fraser men icke :-( så trött på mig själv alltså. Får vl börja skriva ner alla de sidor o vad jag hittar på dem som ja tycker är bra får nog ta o pryda en bok o kanske dessutom spara lite bilder på dem. Suck irriterande dock att man inte gjorde de förr utan vart tvyngen lära sig den hårda vägen.

Gunilla sa...

Gör du den fina fjärilen själv eller var hittar man dom. Jag är inne i ett fjäril stim....:))
Kul ide med "rubrik/titel bok" skulle behöva en sådan själv.

Catrin Andersson (Lillstrumpa) sa...

Vilken super idé! Jag skulle nog oxå behöva en sån bok, då jag alltid fastnar när det är dags för rubriken... Älskar dessutom fjärilar :) Jättefin bok!

Ha en skön söndag!