onsdag 6 maj 2009

Kaos award att ge :o)

Fick ju en himla snygg kaos-award från yoli för ett tag sedan som jag ska skicka vidare till 3 andra glada pysslare :-) Nu har jag gjort ett första försök och den blev så här :-) Väldigt dåliga bilder och stämpelmotivet syns ju knappt alls, men jag skyller på det dåliga fotovädret. Några klickbara minibilder också förstås. Har fyllt på med lite allt möjligt precis som jag brukar :-) Anledningen till att det är svart bakom stämpelmotivet är att jag upptäckte när jag målat den, att bakgrunden och flickan flöt ihop. Kul att prova på lite annorlunda saker som man inte brukar göra.

Vem skall då få denna award?
Jo, denna skulle jag vilja ge till Bodil, och om ni tittar in till henne förstår ni säkert varför. Hon gör de mest underbara alster!
Så Bodil, om du mailar mig din adress så skickar jag den till dig per post :o)
ew.coursell[@]telia.com Utan klamrar förstås.
Vad en kaos award är för något kan du läsa här:
Kopierat från Yolis blogg.
KAOS(Kreativa Artister med Otrolig Skaparglädje)
En levande logga som sänds till någon man uppskattar.Men istället för att ha den digitalt, så skapar man riktiga scrapverk och skickar dessa vidare.Den som får, ska i sin tur skicka vidare egengjorda KAOS-awards till dem de uppskattar.Awarden heter ju som sagt KAOS oavsett vem som gjort dem. Å på dessa ska ens egen stil, eller spcialiteter finnas med.Varje KAOS-award innehåller:Titel: KAOS - Kreativa Artister med Otrolig SkaparglädjeSkaparens eget namnStorlek: 10x15cm
Sedan ska man ju givetvis fota/scanna awarden och blogga om den också.På så vis blir ju awarden ett digitalt minne, men också något man kan fysiskt spara och titta på.I bloggen utser man också nästkommande TRE KAOS-vinnare.Kanske skiva en liten förklaring om varför dessa fått awarden, eller bara lämna länk till dem.

9 kommentarer:

sari sa...

Underbara awards du har skapat!!! Jag måste oxå ta o göra några!! =)

cia sa...

Urfint kort!
Känns extr fint när du lagt ner sådant jobb på den!

Pernol sa...

Snyggt, snyggt, snyggt!!! :D Gillar det svarta jättemycket! Det framhäver ju stämpelmotivet så bra.
kramis
Pernilla

Yoli Design sa...

wow wow wow...
vilken fantastisk KAOS du gjort...
helt stum av förundran!! Såååå snygg bettan! Å näää klart att du inte ska jämföra dig!! Du är du å helt unik!! :D

kraaaaaaaam

Linda Horn sa...

Jättesnygg kaos-award du gjort!!

Willea sa...

Snygg! Riktigt "coursellig" :)

anne bodil sa...

Wow! Så snill du er, Tenk at du vil gi denne flotte awarden til meg, Tusen tusen takk! det setter jeg virkelig stor pris på. :) Samtidig vil jeg takke deg for alle de koselige kommentarene du legger igjen i bloggen min!!

pysselninjangittan sa...

mkt fint du gjort sen jag va här sist :-)

Örnen sa...

Vilken vacker award!!