söndag 28 november 2010

Fick för oss att tapetsera om i adventshelgen!

Och inte nog med att vi gör det när alla andra pysslar hemme med att plocka fram adventsljusstakar, adventsfikar och går på julmarknader...vi går helt mot strömmen om att inreda i vitt, vitt och vitt...och valde SVART.
Vardagsrummet är stort och avlångt och i den ena halvan är "tvhörna" och här kommer en "före" bild :-)
Efteråt...svarta tapeter samt en fototapet som vi fastnade för :-)
Om jag fotar åt andra hållet så har vi delen där vi har ett matbord i rustikare "äldre stil" En "före" bild där också förstås ;-)Och så efter. Måste säga att jag blev himla nöjd :-)
Men, nu vill vi bli av med soffgruppen =D
Den är i skinn och inköpt för 7 år sedan (ca 20 000:-), några få ställen har "sprickor" i sömmen. Det är lösa delar man kan ta ur stommen eller hur man ska säga...3+2+1+soffbord. Ge ett bud vetja...
Även tvbänken är till salu nu...silvergrå med snurrbar platta att ställa tv´n på. Två sidoluckor i glas till dvd-cd skivor...dubbelluckor fram till dvd osv...3 hyllor där. Köpt på Essels möbler (ca 2700:-) om jag minns rätt för ca 3-4 år sedan.
Hojta till om ni vill ha fler bilder på nåt av dem eller har några frågor...ew.coursell @ telia.com fast utan mellanslag.
Lilltös har varit lite gnällig idag...anledning är lite feber så det blir att vara hemma med henne imorgon. Kanske jag hinner få upp lite fler adventsljusstakar jag också :-D
Hoppas ni har haft en härlig första advent trots all snö :-) och att ni har hållt er på vägen om ni varit tvugna att ge er ut i trafiken!
Elisabeth

2 kommentarer:

Lindha sa...

Vilken skillnad! Vilket lyft! Häftigt att våga välja så mörka tapeter!! Tycker det blev jättefräckt!!! Här har vi också möbler vi vill bli av med så jag står över den här gången! =) Lycka till med försäljningen!!

Kram Lindha

Rebecca Järvinen sa...

Hej =)

Riktigt fint med foto tapeten.. jag har inte direkt några priser men vad för slags siluette bilder vill du ha? Hör gärna av dig på mailen och förklara lite vad du tänkt dig när det närmar sig så ska vi se om det är något jag klarar av ;)

Ha det bäst och hoppas ni får en riktigt bra jul =)
Kramar Rebecca