lördag 6 november 2010

Sjuka barn och bloggande av nya smycken =D

Har en liten flicka här hemma med feber och "ont i pannan" som hon säger själv. Vill ju mest ligga i mammas knä och har blivit matad med Hello Kittyglass, kinderägg och favoriten fiskpinnar till middag :-D Somnade en liten stund i fåtöljen iklädd mammas tröja och då är man ju där och fotar sötnosen förstås ;-) Har pysslat ihop lite örhängen nu på kvällen, lagom enkla när man inte har så många minuter i taget men ändå är lite pysselsugen ;-)
1, 11:-
2, 18:-
3, 14:-
4, 10:-
5, 14:-

En del obloggade armband också som jag pysslat ihop. Några med snöflingehänge vid låset och ett i lite annorlunda vintagestil med benvita sötvattenspärlor och tyll...(fast den syns väldigt dåligt)


Vid intresse, maila för längdinfo
1, 58:-
2, 43:-
3, 49:-
4, 53.-
Ett litet gäng till, där några är gjord på elastisk wire och i mindre storlek för att passa barn. Bilden gör det inte rättvisa som vanligt ;-) jag har nämligen inga gulaktiga sötvattenspärlor, de är benvita ;-)

De två översta lila och rosa (uppe vänstra hörnet) elastisk wire 41:-st
Babyblått med fyrklöverhänge 44.-
Litet lila av elastisk wire (uppe högra hörnet) 31:-
Benvitt med strassrondeller och nyckelcharm vid låset 59:-

Har väl mest varit jobb och ta hand om en liten sjukling som gällt nu i dagarna...har börjat längta till julen nu...dekorera, tända ljus, luciafirande...(Nathalie ska vara med i kyrkan i år då hon går i trean nu) doften av nybakade lussebullar och pepparkakor...
Och naturligtvis, det årliga irritationsmomentet om att halva byn inte har en aning om att första advent är en söndag i närheten av december, utan tänder sina belysningar, stjärnor och ljusstakar med början redan en vecka eller två för tidigt...:-o förstör ju adventskänslan ju! ;-)
Men, det är ju förhoppningsvis ett tag kvar tills jag behöver börja irritera mig på det ;-)
Önskar alla mina besökare en lugn och skön helg med mycket pyssel!
Kram
Elisabeth

4 kommentarer:

Millan M sa...

Jättefina smycken du gör! Hoppas sjuklingen kryar på sig :) Och jag håller fullständigt med dig ang.tändande av adventsljusstakar.

Johanna/Nanna76 sa...

Fina smycken. Saknar dock scrappingen ibland. Längtar till veckorna innan jul med all bak och pyssel. Blir dock irriterad också över att folk tänder adventsstakarn för tidigt, bara blunda och låtsas inte ha sett det.
Ha det bra.

AnnikaS sa...

Superfina smycken! Hoppas att sjuklingen piggnat till igen.

Alva sa...

Fina örhängen och armband du gjort! =) Du är såå duktig på att göra smycken :)
Fin blogg oxå!!