tisdag 5 maj 2009

Boxkort.

Fick för mig att göra något med dessa genomskinliga askar. Efter att först ha dekorerat med 3 ggr så många rosor och miniblommor, alla i rosa, så slet jag ut nästan allt och började om. Ok för att jag börjar vänja mig vid rosa, men man behöver ju inte fluffa till det så man kräks :D Lite blommor och blad, lite utklippt brun blomma, notpapper och en enkel cirkel med texten "en riktig vän" och så en liten, liten nalle också :o)
Det var första försöket och fler kommer säkert, för jag har många såna här askar. De är från rosförpackningar och jag har ju köpt ett antal hundra minirosor ;-)
Ha en riktigt skön kväll!
Elisabeth

13 kommentarer:

ZozzosLiv sa...

Sååå ljuvlig ask...Sånt har jag också haft i tankarna att göra:-) Men inte visst hur och vad osv man skall göra...Har funderat lite på att göra varsitt åt barnet med ett kort av dem sen lite dekos o sånt...Men längre än så i planerna har jag inte gått;-)

Kraamar

Anonym sa...

Hej Vännen!

Alltid lika vackert! Roligt att du oxå kör hårt & skapar i massor! ;)

Ha en bra kväll, kramar

Lotta sa...

Åh så fint!! Vilken kul ide....Och kortet här nedanför....Ja det är ju fruktansvärt snyggt!! Gillar verkligen formatet och du har ju dekorerat så läckert! Du är så duktig!!

Och....ja jag borde nog haft varningstext i bloggen ang. spindlen.....Men du kan vara lugn nu, det lär inte komma fler:) Då vågar jag ju själv inte in där tillslut:)
Ha en fortsatt trevlig kväll!
Kram

Karin sa...

åå va fin den är! & rooosa, tror att du sakta men säkert sugs in i det rosa träsket.. hihihi..
kram!

~~Sessan~~ sa...

Super fint gjort!!!

Anonym sa...

Nämen åh vad läckert!!! Så mycket fint du har i din blogg...!!! En fröjd för ögat!

Tusen tack för din goa kommentar hos mig :) Jag blir så glad! hihi ja du den där sjukhussoppan är ett kapitel för sig. Googla sjukhussoppan så hittar du receptet, det är en soppa baserad på lök & kål som ska "öka" förbränning då kroppen använder mycket energi för att just förbränna kål & lök ... jag brukar tycka att sådana dieter är nonsens..men det funkar uppenbarligen :)

kramis! // Sara

Unknown sa...

he he hee...känner igen det där och fylla på och sen får man riva ut...*S* Underbar box du har gjort!

Alex sa...

Mysig liten box! Riktigt bra idé! Speciellt om man har en hel garderob full med ros-askar ;-) Ska bli kul att se fler såna här mysisar!

Laila sa...

Men vilken underbar idé!
Ser verkligen fram emot fler av dina alster.
Den här hamnar bland favoriter! :-)

MalinL sa...

Wow så himla läckert!!

Bimsan sa...

Så fin!
Kan det verkligen bli för mycket rosa?

Annica H sa...

Men så ljuvligt! :) Ett riktigt litet tittskåp!
Kram Annica H

Iren sa...

Vilken flott boks dette var!!! Så flott ide!

Klem