måndag 22 februari 2010

Gult ljusset med ask och armband 4 delar, samt ett lila skrin.

Har varit otroligt pysselsugen i helgen och suttit och knåpat med lite allt möjligt :o) Igårkväll så blev det detta lilla set i gult. Ett spetsarmband och en ask att lägga det i, en ljusrulle med 3 värmeljus och en matchande tändsticksask. Några närbilder förstås ;-)



Innan det så byggde jag ihop ett litet skrin. Inte så här jag hade tänkt från början, men säg när blir det som man har tänkt sig ;-)
Två lådor och en djupare lucka.

Gillar nyckelhål jag ;-) och så blev det matchande rosa pärlor till fötter.


Skrev på facebook i helgen att jag pysslade mellan städvarven, men sanningen att säga så blev det nog städat mellan pysselvarven istället ;-)

Idag är det 27 minusgrader och jag har skrivit ut lappar som jag ska sätta upp i Ica om en liten stund. Inte för att jag har lust att sätta mig bilen i det här vädret, men kan ju låta folk veta att vi även utför snöskottning :o) Kan tänka mig att det är många som är fruktansvärt trötta på att skotta snö ;-)

Hoppas ni har det bra i kylan!

Elisabeth

8 kommentarer:

Liola sa...

Oj! Vilket jobb du lagt ner!!

sandra sa...

Ojoj så fint!

Pernol sa...

vilket fint set¨!!!! Skrinet är också fint!
kramis Pernilla

Pernol sa...

vilket fint set¨!!!! Skrinet är också fint!
kramis Pernilla

Annica H sa...

Oj va snyggt! Som vanligt! ;)

Yoli Design sa...

hej vänne...
Åhh på tok för längesedan jag tittade in är... Så mycket vackert du skapat... kikat en bra stund här inne å förundrats över allt snyggt du gör... :D

Hoppas allt är bra med dig!! :P

Kraaaaaaaam

Anonym sa...

Wow, you make wonderful projekts and you have a wonderful blog.

Greetings from Germany
Mel

ZozzosLiv sa...

wow så underbart!! Jag gillar allt...Bör prövas!! Skulle dotra se allt detta så skulle hon absolut vilja ha!!Säkert sonen också för den delen...:-D haha...

Ha d bra!
Kraamar