torsdag 28 oktober 2010

En vacker höst...och så en ring mm

Det blir kallt och ruggigt, man fryser och längtar tillbaka till sommaren. Men man kan väl inte säga annat än att hösten är vacker ändå :)
Jag bor ju på Vikbolandet och jobbar ibland på väldigt vackra platser. En morgon sken solen så vackert på dessa träd och jag önskade att jag hade haft vår nikon med mig då. Men ibland får man nöja sig med mobilkameran ;-)Huset där vi jobbar nu har tomten ända ner till vattnet och när båtarna kommer förbi på väg in till Norrköping så blir det lite svall på vattnet ... och vatten är ju mysigt och får en att må bra.
Gott om svanar finns där. Häromdagen såg jag dem med tre ungar bakom sig också, men då var de för långt borta för att kunna fastna på bild.

Mer smycken :)
Foton på några smycken jag gjorde för ett tag sedan. Hann bara fota tre stycken så var det för mörkt och bilderna blev gula...därför får de andra vänta till en annan dag.
Armband i mindre storlek, ca 17cm med lås. Silverfärgade copper brass, ljusgröna små glaspärlor, gröna strassrondeller. Provade att göra en U-ring med snöbollspärlor istället för copper brass.

Armband 52:- Ring 10:- porto tillkommer.

Ett armband av elastisk wire med vita sötvattenspärlor, ihåliga silverpärlor och blå strassrondeller. Även den en mindre storlek ca 16cm.
44:- + porto.
Imorgon ska vi gjuta golv och sedan är det äntligen helg igen! =D
Och det bästa med den här helgen är att vi ska ställa om klockan till vintertid. Varför det är så bra? Jo, då får jag sova "en timme längre" vilket är sååå skönt för en morgontrött människa som jag! =D
Mina döttrar har definitivt inte ärvt mammas trötthet. Båda två har de senaste dagarna vaknat och gått upp vid halv sex bara för att de vaknat och varit pigga. Så skönt för dem, men å andra sidan kan det ändras.
Hoppas ni har en superskön kväll...eller dag, beroende på när ni läser detta.


Nu ska jag krypa upp i fåtöljen och läsa färdigt min bok.
Kram
Elisabeth

1 kommentar:

Millan M sa...

Superfina smycken!!!