måndag 18 oktober 2010

Föräldraledig och mer smycken...snart scrappat ;)

Jag är föräldraledig!

Så härligt att få vara hemma och rå om varandra lite grann :) Kommer troligtvis att få vara hemma nästan hela veckan och jag är INTE ledsen för det ;)
Snart ska jag och lilltös fara upp till affären och köpa gardinfästen till hennes rum. Hennes fönster är ju så litet så jag har inte velat sätta upp någon gardin där.
Men, hon är ju mörkrädd den lilla tjejen och om jag sätter upp gardiner som går att dra för så tycker hon inte att det är otäckt, för då ser hon inte mörkret ;)

Men först lite mer smycken. Ett vintrigt set med snöbollspärlor och små sötvattenspärlor med ett litet hänge i form av snöflinga.

126:- + porto 6:-

Ett guldigt armband med ljuvligt glittriga copper stardust och twist connectors.

98:- + porto 6:-

Sen är det ju bara så att jag ÄR komplett jultokig...fortfarande ;) Så några juliga smycken har det blivit också.


48:- + porto 6:-

Juliga färger även här...denna gång med tillhörande örhängen :)


set 31:- + porto 6:-

Scrapsugen!
Har ju mina vackra vintagebilder med jultema och jag är VERKLIGEN sugen på att göra nånting med dem :) Några ihopsatta tändsticksaskar tex, kanske något kort...så snart kommer det visas något scrappat i min blogg igen :)

Önskar alla min läsare en underbar vecka!
Elisabeth

1 kommentar:

Linda Horn sa...

Det setet du gjort här, med juliga färger, halsband (antar jag) och örhängen..... kunde man kanske få beställa ett sånt set av dig, fast med armband också till? Skulle gärna vilja ha örhängena lite annorlunda, och kanske några berlocker på armbandet, tror du det skulle gå att ordna? Du kan maila mig, så tar vi "snacket" den vägen!

linda.horn@bredband.net

Jag har gjort smycken jag med tidigare, men sålt av allt, då jag inte hade fantasi nog att göra fina smycken. Jobbigt för händerna med, när man har mycket värk. Smidigare då att köpa av andra jue! ;-)