lördag 23 oktober 2010

Ett scrappat julkort och frossa i sötvattenspärlor :)

En hemskt tråkig dag vädermässigt, det regnar och har gjort så hela dagen. Men då är det ju faktiskt rätt så bra väder, för en pysslare =D
Scrappat!
Jag, Nathalie och Samantha satt oss vid köksbordet och skulle göra oss ett varsigt julkort av vintagebilderna jag köpte.
Det tunna notpappret var inte nån höjdare för barnen insåg jag snart då det krullade sig då man försökte limma fast det ;-)
För min del så provade jag att göra ett i blått. Lite vita pärlor, en stor blomma jag bytte till mig av Nathalie coh några vita rosor.


Pärlor!
Jag fick ju hem en väldans massa vita sötvattenspärlor i fredags och nu har jag verkligen frossat i dessa. Massor av armband i vitt, vitt, vitt och så lite andra färger också.
1. ca 18cm 59:-
2. ca 20cm 69:-
3. ca 20cm 55:-
4. ca 19cm 41:-
5. cm 20cm 60:-
6. ca 17cm 45:-
7. ca 19cm 52:-
8. ca 18cm 38:-
9. ca 19,5cm 55:-
10. ca 19,5cm 39:-
11. ca 20cm 53:-
Porto tillkommer med 6:-


Vi har ett litet rum där "tanterna" brukar sitta med sin hobby att måla porslin. Har bestämt att idag ska jag ta med mig Nathalie dit ut och ge henne lite egentid med mamma. Oftast är ju lillasyster med annars vilket kan vara lite jobbigt för en tjej som snart blir 10 år. ;)

Det jobbas förstås.
Ja, av någon anledning så pågår det ju alltid något projekt här hemma. Nu har vi rivit bort Runddelen som fanns på magasinet...eller ja, på bilden är bara hälften borta. Nu är hela borta och kvar är bara ett långt, långt magasin. Det var ju så dåligt så vi befarade att om det blåser lite halvstorm så rasar det väl :-o och då drar det nog med sig en bra bit av det som ska vara kvar också.
Nu har maken gjutit plintar, för naturligtvis ska det upp en ny. Har samlat på oss virke till den länge som ligger i magasinet, samt en väldans massa gamla fönster som vi sparat istället för att slänga. (Billiare än panel)

Utsikten är från vårt matrum och häråt kommer det vara fönster och på andra sidan portar.

Önskar alla mina besökare en riktigt skön helg!

Kram Elisabeth

4 kommentarer:

Linda Horn sa...

Underbart kort!! Det notpappret skulle jag också gärna ha, ska hålla utkik efter det!

Malin-Helena sa...

Vilket förtjusande julkort! Härligt med lite andra färger, det blev himla stiligt i ljusblått måste jag säga :)

Marthe's kreasjoner sa...

riktigt vackert kort..Me love!

Anonym sa...

Vilket härlig kort!